Ми у Facebook
19.01.2017, 16:00

На Рівненщині працюватиме оперативний штаб правоохоронців(+ВІДЕО)

Після стрілянини в Олевську, де одна людина померла від вибуху гранати РГД-5 і ще шестеро отримали поранення, на Житомирщині контролюють порядок нацгвардійці та бійці спецпідрозділу поліції.
Також в області розгорнув свою роботу оперативний штаб, а працівники поліції, прокуратури та СБУ постійно моніторять ситуацію на півночі області.

Правоохоронці саму стрілянину з бурштином не пов’язують, але зазначають, що її учасники можуть бути причетними до видобутку сонячного каміння, інформує ГУНП Житомирщини.

«Косвенно воно може стосуватися бурштину, тому що всі, хто мешкає у Олевському районі, вони мають відношення до бурштину і всі, хто приймали в цьому участь так чи інше займаються цим нелегальним промислом. Але безпосередньо ця подія була суто на побутовому ґрунті. Нині практично усі учасники конфлікту встановлені. Проте складність полягає у тому, що ці особи є жителями різних регіонів: Житомирщини, Київщини та Львівщини», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.




У Рівному злочинець підірвався на гранаті


Залишається неспокійною і ситуація на Рівненщині після двох сутичок із застосуванням зброї на Рокитнівщині та Дубровиччині. В обох бурштинових районах з рушниць були пораненні люди. У поліції обіцяють, що невдовзі і тут знову запрацює оперативний штаб правоохоронців.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини