Ми у Facebook
21.01.2017, 09:00

Рівненський «Верес» проведе перший зимовий збір на Львівщині [+Фото]

«Верес» розпочинає перший навчально-тренувальний збір в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату. У п’ятницю, 20 січня, з самісінького ранку частина гравців та тренерського штабу вирушила з Рівного на Львівщину. Кінцева мета їх поїздки - селище Східниця.
Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне), решта футболістів приєднається до команди по дорозі або вже безпосередньо у Східниці. У Львівській області футболісти працюватимуть, насамперед, над загальнофізичною підготовкою. Крім того, тренерський штаб має намір переглянути потенційних новачків.

«Відпустка пройшла дуже добре. Усі хлопці встигли добряче скучити один за одним та за роботою на тренуваннях. Приступаємо до роботи у хорошому настрої. Перший тренувальний збір - це завжди багато бігової роботи. Але без фізичної підготовки - нікуди. Вона потрібна, аби комфортно почувати себе в офіційних матчах вже навесні», - розповів капітан команди Сергій Борзенко.

У рамках двотижневого збору, що триватиме до 3 лютого, рівняни планують провести також два спаринги – 27-го та 30-го січня. Першим суперником буде або молодіжний склад львівських «Карпат», або представник чемпіонату Львівщини - ФК «Миколаїв». З другим спаринг-партнером вже домовлено – це один з лідерів Другої ліги ПФЛ «Рух» (Винники).







МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Нагадаємо, нещодавно з’явилася інформація щодо головного тренера рівнян Володимира Мазяра. Зокрема, FootBoom повідомив про зацікавленість одного з грандів кіпрського футболу його послугами. Відомий менеджер Олександр Панков, який представляє інтереси фахівця, не виключає можливості продовження свого клієнта в зарубіжному чемпіонаті:

«Дійсно, мною опрацьовується варіант з Кіпром, до Володимира Мазяр є інтерес з боку тамтешнього клубу з хорошими фінансовими умовами і якісним підбором виконавців. Знаючи Володимира Івановича не перший рік, можу сказати, що у нього завжди було бажання спробувати свої сили за кордоном. Після того, як його визнали одним з найперспективніших фахівців в Європі, ця звістка долинула і до кіпрського клубу, чиї керівники висловили бажання зустрітися з Мазяр. Так, у нього чинний контракт з "Вересом", але в ньому прописана сума відступних, за яку рівняни готові відпустити свого головного тренера в інший клуб. Найближчим часом ми маємо намір зустрітися з керівництвом "народної команди", озвучити пропозицію, після чого стане зрозуміло - чи готовий "Верес" відпустити Мазяра або він продовжить разом з командою крокувати назустріч Прем'єр-лізі».

ФОТО надані клубом футбольних вболівальників "LuckyFans"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ