Ми у Facebook
21.01.2017, 12:00

Кубок України. 1/8 фіналу. МФК «Кардинал-Рівне» - «СумДУ» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 21 січня, МФК «Кардинал-Рівне» зіграє перший матч 1/8 розіграшу Кубку України з футзалу проти «СумДУ» із Сум. Переможець двоматчевого протистояння одержить путівку до чвертьфіналу, де поміряється силами із найсильнішою командою дуету «МКВ» (Одеса) – «Локомотив» (Харків).
Як повідомили у прес-службі рівненського клубу, дотепер МФК «Кардинал-Рівне» та «СумДУ» зустрічалися між собою на офіційному рівні шість разів. У чотирьох поєдинках перемогли рівняни. Один матч завершився унічию. Ще одного разу перемогу святкували сумчани. Різниця забитих та пропущених м’ячів у цьому протистоянні теж на боці МФК «Кардинал-Рівне» - 23:15.

На власному паркеті МФК «Кардинал-Рівне» зіграв проти «СумДУ» 3 поєдинки, здобувши у них дві перемоги та одного разу поступившись. Різниця м’ячів у домашніх зустрічах – 12:9.

Кращим бомбардиром рівнян у матчах проти «СумДУ» залишається Михайло Волянюк, який відзначився у воротах сумчан чотирма м’ячами. По два забивали Володимир Сондак, Віталій Танський, Євген Ланко, Юрій Когут та Володимир Данилюк.

Востаннє МФК «Кардинал-Рівне» та «СумДУ» зустрічалися у чемпіонаті Екстра-ліги 2014-2015. Тоді рівняни двічі переконливо обіграли суперників: 8:4 – вдома та 5:1 – на виїзді. З тих пір у складі команди залишилося четверо гравців: Сергій Піддубний, Дмитро Ситник, Артем Фаренюк та Володимир Кручок.

Нагадаємо, найвище досягнення МФК «Кардинал-Рівне» у Кубку України з футзалу – вихід до фіналу у сезоні 2010-2011.

МФК «Кардинал-Рівне» - «СумДУ»

21 січня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13-00

Кубок України, 1/8 фіналу, перший матч

Арбітри: Леонід Жиронкін (Київ), Олена Хомич (Луцьк), Володимир Дзюра (Рівне).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

А от в Асоціації футзалу України, оцінюючі шанси команд в цій парі, вважають, що шанси в обох колективів потрапити до наступного етапу приблизно однакові:

«Поки у чемпіонатах України (як і Екстра-лізі, так і у Першій лізі) настала перерва, ми маємо змогу переключитись на кубкові поєдинки. Тим більше, що на стадії 1/8 фіналу Кубку України в боротьбу за почесний трофей вже включаються клуби Екстра-ліги. Тому, з цього етапу починається все найцікавіше. А якщо врахувати, що перші матчі 1/8 фіналу будуть зіграні протягом трьох днів, то любителям футзалу буде, на що і коли подивитись.

Так, один з лідерів Першої ліги, «СумДУ», цього сезону радує своєю результативною грою. Однак, у той же час він не тішить своєю кількістю пропущених м’ячів. Враховуючи цей факт, у «Кардинала-Рівне» є хороші шанси попсувати нерви підопічним Сергія Песоцького. Але не будемо забувати про те, що у «кардиналів» часто бувають проблеми з реалізацією своїх моментів, через що вони зазвичай програють свої матчі. Як буде цього разу? Вочевидь, тут все залежатиме від того, хто почне грати першим номером. Але якщо врахувати те, що потенціал обох команд приблизно рівний, то можна припустити, що доля цього протистояння навряд чи вирішиться у Рівному».







На правах реклами