Ми у Facebook
25.01.2017, 18:41

На Млинівщині відзначили переможців у конкурсі «Олімпійський куточок» [+Фото]

Війницька загальноосвітня школа, що у Млинівському районі, продемонструвала хороші результати в обласному конкурсі «Олімпійський куточок». У категорії серед шкіл I-II ступенів вона посіла друге місце. З цього приводу організатори конкурсу з обласного центру прибули на Млинівщину для нагородження.
Щорічно протягом осені і початку зими на Рівненщині комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області проводять конкурс, який носить назву «Олімпійський куточок».

Його суть полягає у створенні загальноосвітніми навчальними закладами на своїй території спеціально обладнаних місць, де учні зможуть більше дізнатися про світ спорту і олімпійського руху. За підсумками заходу, ті школи, які підготували найцікавіші і найінформативніші куточки отримують цінні призи від організаторів.

Відтепер же всі без виключення учні Війницької загальноосвітньої школи мають можливість більше дізнатися про досягнення місцевих спортсменів та історію олімпійського руху в Україні і світі.

В нагоді учасникам стала значна кількість відповідної літератури, плакатів і олімпійської атрибутики, наданої Національним олімпійським комітетом України. Особливе місце у експозиції місцевого «Олімпійського куточка» займають численні спортивні нагороди самих вихованців школи, котрі вони здобули на різноманітних спортивних змаганнях місцевого і обласного рівня.

Однак, останнім часом жодне нагородження переможців подібних конкурсів не обходиться без рухових активностей. Не став винятком і цей візит, адже окрім відзначення школи, її учням було запропоновано взяти участь у фестивалі здорового способу життя. Цього разу діти, сформовані у чотири команди, змагалися у швидкісному проходженні дистанцій, на яких вони використовували спеціальний спортивний інвентар. Лижі, сани, ключки, фітбольні м’ячі для малечі стали перш за все можливістю повеселитися з друзями, а змагання і командна перемога відійшли на другий план.

Але навіть в такій атмосфері свята і активного відпочинку, команда «Віраж» була дуже сконцентрованою і боролася за кожну секунду, тому зрештою зуміла випередити всіх своїх товаришів і стати в загальному підсумку першою. Друге і третє місце, з невеличким відставанням від переможця, посіли «Комета» та «Сніговики».

Завершився захід урочистою церемонією нагородження, в ході якої за призове місце в «Олімпійському куточку - 2016» нагородили дирекцію школи, а школярів, котрі брали участь у естафетах, відзначили цінними призами і сувенірами.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині стартував п’ятий сезон «Розминки від чемпіона»

У Рівному запустили новий проект НОК України Olympiclab














На правах реклами