Ми у Facebook
27.01.2017, 12:00

Екстра-ліга. 15 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - «Uni-Laman» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У п’ятницю, 27 січня, на власному майданчику МФК «Кардинал-Рівне» зіграє свій перший домашній поєдинок чемпіонату Екстра-ліги у 2017 році. Суперником рівнян буде найгірша команда вищого українського дивізіону - «Uni-Laman» із Чорноморська.
Як розповіли у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», матч проти «Uni-Laman» відкриє 15-й тур чемпіонату футзальної Екстра-ліги. Усі інші поєдинки туру відбудуться за тиждень, 4 лютого. Рішення ж перенести матч рівнян та чорноморців на більш ранній термін стало наслідком одразу декількох причин.

Зігравши поєдинок проти «Uni-Laman» цієї п’ятниці, команда Сергія Піддубного матиме достатньо часу на підготовку до матчу-відповіді 1/8 розіграшу Кубку України проти «СумДУ». Той матч, на прохання сумчан, також відбудеться раніше, аніж було заплановано. Через завантаженість спортивного залу у Сумах кубковий поєдинок проведуть не у суботу 11-го лютого, а у середу – 8-го лютого.

Крім того, перенос матчу МФК «Кардинал-Рівне» – «Uni-Laman» на тиждень раніше – повністю влаштував і гостей.

Дотепер МФК «Кардинал-Рівне» та «Uni-Laman» зустрічалися в офіційних матчах лише раз. І ця зустріч не принесла рівнянам жодних позитивних емоцій. У грі першого кола чемпіонату Екстра-ліги 2016-2017 у Чорноморську команда Сергія Піддубного двічі програвала по ходу поєдинку. А у підсумку не зуміла реалізувати дабл-пенальті і звела матч лише унічию – 3:3. У складі «зелено-жовтих» відзначалися Сергій Піддубний, Володимир Кручок та Максим Мануйленко.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Очко, здобуте у матчі з рівнянами, стало першим для чорноморців у чемпіонаті. З тих пір у наступних поєдинках «Uni-Laman» зумів не програти лише раз, зігравши унічию ще тільки з «Продексімом».

МФК «Кардинал-Рівне» після нічиєї у Чорноморську у чемпіонаті здобув ще чотири очки. Тож нині обидві команди замикають турнірну таблицю Екстра-ліги.

Анонс від futsal.com.ua:

«Поки національна та молодіжна збірні України готуються до своїх товариських матчів (проти Іспанії та Ірану відповідно), нам трохи про себе нагадає Екстра-ліга. А все тому, що «Кардинал-Рівне» та «Юні-Ламан», які, за обопільною домовленістю, зіграють очний поєдинок раніше базового дня.

Чи варто зайвий раз казати про те, що цей матч буде важливим та принциповим для обох команд? Мабуть, ні. Особливо ця гра буде важливою для господарів, тому що вони, в разі перемоги, можуть знову випередити у турнірній таблиці «ЛТК/ІнБев/НПУ». Нагадаємо, що саме між цими двома командами йде заочна боротьба за восьме місце, яке дає право зіграти у плей-офф проти дострокового переможця регулярного чемпіонату – «ХІТа». Якщо рівняни переможуть, то вони вийдуть на восьме місце і чекатимуть на результат матчу «ЛТК/ІнБев/НПУ» - «Сокіл». Але у той же момент не будемо забувати про те, що «Юні-Ламан» традиційно буде показувати свій характер і так просто перемогу не віддасть. Тим більше, підопічні Сергія Бутенка вже знають, як можна відібрати очки у такого суперника, як «Кардинал-Рівне». Тому, обом командам варто готуватись до дуже важкої гри, в якій будь-яка деталь може привести до того, що шальки терезів схиляться в будь-який бік».

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ)
27 січня 2017 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 - 13.00
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Д. Куций (Харків), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)







На правах реклами