Ми у Facebook
29.01.2017, 17:30

Підсумки тижня: афера бухгалтера, кривава різанина і полювання на педофіла у Рівному

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили подробиці про педофіла, який у Рівному нападав на дітей

У понеділок, 23 січня, до поліції надійшло два повідомлення від рівнян, що невідомий чоловік чіпляється до їхніх малолітніх дочок у ліфті. Близько 17 години чоловік високого зросту у чорній куртці з капюшоном на голові погрожував у ліфті 12-річній рівнянці фізичною розправою, приставивши ніж до горла. А на вулиці Волинської Дивізії теж у ліфті багатоповерхівки 11-річну дівчинку хотів роздягнути невідомий. За описами дівчаток, це був один і той самий чоловік.

Створили фоторобот педофіла, який у Рівному нападав на дітей



На Рівненщині поліцейські розшукують підозрюваних у розбещенні неповнолітніх (+ФОТО)




У Рівному бухгалтер привласнила премії вчителів



У листопаді 2013 року бухгалтер одного із державних коледжів підробила офіційні документи, внісши до них відомості про виплату преміальних коштів працівникам закладу, тоді як фактично зазначені кошти вчителям не виплачувались. Отож бухгалтером було розтрачено державні кошти на загальну суму близько 50 тисяч гривень. Ошуканими були понад 60 осіб.






Цього тижня на Рівненщині знову була різанина



23 січня вранці до Володимирецької ЦРЛ було доставлено чоловіка з явними колото-ріжучими ранами. Потерпілий є жителем села Мостище Володимирецького району. Як виявилося, поранення чоловік отримав від сусіда. Розпиваючи спиртні напої, чоловіки вочевидь щось не поділили і один з них наніс удари ножем іншому.

Обставини пригоди ще встановлюються, але жителі села говорять, що однією з причин таких кривавих розбірок були ревнощі.





Максимальна та мінімальна пенсії для мешканців Рівненщини у 2017 році

Зараз мінімальні пенсії становлять 1247 гривень, з травня їх розмір зросте до 1312 грн та в 1 грудня – до 1373 гривень. Працюючим пенсіонерам умови виплати залишаться такими ж, як у 2016 році. Тобто пенсії виплачуватимуть у розмірі 85 відсотків, але не менше 150 відсотків прожиткового мінімуму для осіб, що втратили працездатність. Ця сума нині становить 1870 гривень 50 копійок.

До кінця року максимальний розмір пенсії не може перевищувати 10 740 гривень.



План перевірок підприємств Рівненщини Управлінням Держпраці



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами