Ми у Facebook
31.01.2017, 19:00

Партнерські пологи очима новоспеченої мами-рівнянки

Рівнянка, яка нещодавно народила двійню, ділиться враженнями про партнерські пологи на сайті dity.ogo.ua.
На все існує мода. От повертається мода на старовинні імена для дітей. Але дещо новим підходом до народження дитини, як на мене, є партнерські пологи.

Уперше значенню цьому я надала, коли почула захоплюючу розповідь колеги по роботі. Вона розказала як народжувала свою крихітку разом з чоловіком. На той час мені це видавалося безглуздим ноу-хау. Навіть коли на початку моєї вагітності чоловік запропонував народжувати разом, я все одно була ярим критиком партнерських пологів. Але саме це й спонукало мене вивчити це питання більш детально.

Під час навчання у школі майбутнього материнства я максимально з’ясувала усе про партнерські пологи та вирішила в особливий час народження нашої малечі заручитися підтримкою найріднішої людини – мого чоловіка. Хочу поділитися враженнями, бо навчання та розповіді – то одне, а в житті все виглядає зовсім по-інакшому.

Найважливішим у партнерських пологах є підготовка обох батьків. Це не лише отримані знання про процес та перебіг пологів, усвідомлене розуміння фізіологічних процесів, але насамперед це психологічна підготовка та довіра партнерів. У хвилюючі моменти майже все забувається і не так відбувається як вчили, як розповідали, як ділилися досвідом… Але попереднє внутрішнє налаштування дозволяє не панікувати, не лякатися, не боятися, не розгубитися...

ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ ІСТОРІЇ







На правах реклами