Ми у Facebook
31.01.2017, 21:48

Ольга Фреймут таки в Рівному! (+ФОТО, ВІДЕО)

Її фото опублікували в спільноті "Типове Рівне", що в соціальній мережі Вконтакте.
Нагадаємо, що про приїзд Ольги Фреймут розповіли також користувачі соцмереж. До них писали продюсери відомого телешоу "На ножах", які пропонували бути таємними покупцями в піцерії. Їх обіцяли безкоштовно погодувати (оплатити обід в закладі). Повідомлялося, що телеведуча зніматиме програму близько тижня (до 6 лютого). В спільноті "Вилка" одразу ж виникло активне пожвавлення. Дехто навіть писав свій номер в коментарях, щоб їм телефонували продюсери шоу.

Пізніше з'явилась інформація, що Ольга Фреймут зніматиметься в піцерії "Санта Марія", що на "п'ятачку" на ринку. Саме там стоять місцеві "валютники".



Проте залишалося багато скептиків, які не вірили, що відома телеведуча таки відвідає наше місто, адже раніше неодноразово поширювалась неправдива інформація про її приїзд.

В доказ того, що Ольга Фреймут таки приїхала в Рівне, в соцмережі опублікували фото та відео. Судячи з коментарів, рівнянам не дуже подобається місце, де найближчим часом перебуватиме "Фреймут".

Зауважимо, що мета телепрограми "На ножах" - зробити зі збиткового закладу прибутковий бізнес. Тому інспектувати інші заклади Фреймут не буде.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВИПУСК "НА НОЖАХ" В РІВНОМУ








На правах реклами