Ми у Facebook
05.02.2017, 14:32

На фестивалі «В здоровому тілі - здоровий дух» рівняни змагалися у зимовому плаванні [+Фото]

Рівненські любителі екстремального зимового відпочинку позмагалися у зимових видах плавання серед аматорів. Спортивна боротьба відбувалася в рамках відкритого міського фестивалю «В здоровому тілі - здоровий дух».
Участь у фестивалі взяли понад 30 осіб, котрі визначали кращих у 4 вікових групах: до 20 років, 21-39, 40-49 та 50+. Запливи відбувалися на дистанції 10 метрів для чоловіків і жінок.

Такий захід покликаний пропагувати фізичну культуру і спорт серед жителів міста, стимулювати їх до активного дозвілля і популяризувати зимові види плавання, «моржування» й різноманітні форми загартовування. Місцем проведення була веслувальна база РООФСТ «Україна», де після інтенсивної розминки і екстремального плавання учасники зігрівалися теплими напоями.

Серед чоловіків віком до 20 років переміг Владислав Савчук. Анатолій Кравченко був найшвидшим у категорії 21-39. Серед жінок в такому ж віці тріумфувала Тетяна Євтушенко. Олександр Федорчук здобув перемогу над усіма однолітками віком від 40 до 49 років. І серед учасників віком понад 50 років переміг Анатолій Євчук.

Організацію і проведення заходу здійснювало управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради та Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за підтримки обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», клубу зимового плавання «Полярні ведмеді», Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах та комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені дипломами і медалями від організаторів. Окремо був відзначений найстарший і наймолодший учасник заходу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний проект OlympicLab повернувся до Рівного

У Рівному запустили новий проект НОК України Olympiclab














На правах реклами