Ми у Facebook
06.02.2017, 19:30

У Рівному пройде сімейний фестиваль

На численні прохання тих, кому у зв'язку з різними причинами не вдалося взяти участь у Фестивалі "Світ можливостей для всієї сімї" у грудні, 18 - 19 лютого пройде ще один фестиваль.
Поспілкувавшись з учасниками грудневого фестивалю, організатори отримали такий зворотній зв'язок: 80 % людей сказали, що фестиваль ПЕРЕВИЩИВ ЇХ ОЧІКУВАННЯ, були у захваті від спікерів та отриманих знань і досвіду, а також хотіли продовжити спілкування з уже улюбленими тренерами після заходу.

ФЕСТИВАЛЬ "СВІТ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї" 18 – 19.02.2017 націлений на сприяння максимальному розкриттю Вашого потенціалу, надання важливих знань з управління фінансами, маркетингу, формування і розвитку бренду в умовах кризи, а також сімейного щастя, гармонії з собою і світом, досягнення успіху у важливих для вас сферах життя. Оскільки більшість з нас знає, чого хоче в професії, бізнесі, житті в цілому, Фестиваль покликаний дати відповідь на основне питання "Як це зробити?", запропонує дієві механізми і техніки.

Організатори заходу:
Тренінговий Центр «Лотос-Інвест» спільно з Євгенієм Кірсановим за сприяння Рівненського інституту Університету "Україна".

«Фестиваль стане для вас початком нових звершень, натхненням та активізатором внутрішніх ресурсів. Ми докладемо всіх зусиль, щоб у вашому житті та у житті Вашої сім’ї віднині розпочалися грандіозні зміни на краще!» - заявляють організатори.

Запрошені відомі експерти з розвитку особистості та сімейних взаємовідносин, бізнес-тренери:

Валерій Стрільчик - тренер з розвитку особистості, тренер-ідеолог бізнес-систем, коуч (відносини, самореалізація, вирішення конфліктів). Про тренера: підприємець, більше 20 років досвіду розвитку і управління власним бізнесом. Досвід створення («під ключ») виробництв, оптових і роздрібних компаній, управління компаніями, підбору і навчання персоналу. Останні 15 років проводить семінари і тренінги.

Сергій Бугаєнко - експерт з активації ресурсів особистості. Автор 3-х книжок та тренажеру розвитку людини "Карти Успіху". Керівник "Клубу Відмінного Зору" та ТЦ "Карти Успіху". Досвід проведення тренінгів 12 років. Більше 30000 задоволених клієнтів з 35 країн світу, серед яких: США, Германія, Великобританія, Франція, Польща, Італія, Австралія, Чілі, Швейцарія, Україна, Грузія та інші...

Марія Бугаєнко - співзасновник та провідний спеціаліст школи коучінга «Карти Успіху», співавтор методу коучінга і тренажера «Карти Успіху». Практикуючий психолог, психокоректор, розстановник, спеціаліст з системного моделювання в роботі з енерго-інформаційним полем. Акредитований бізнес-тренер ПРООН в Україні в програмі по розвитку навичок підприємницької діяльності. Засновниця і ведуча клубу особистісного розвитку жінки «МудраЯ» м. Рівне.

Дмитро Соботюк - директор з маркетингу Групи компаній Автоград, 10 років успішного досвіду у сфері продажу та маркетингу, управління розробкою стратегій та просуванням нових брендів на ринок (в т.ч. всеукраїнських).

Оксана Грицюта - практичний психолог, старший викладач кафедри соціальної роботи та гуманітарно-соціальних дисциплін Рівненського інституту Університету "Україна", ведуча тренінгів, семінарів та конференцій, досвід практичної роботи понад 25 років.

Світлана Єжунова - педагог, майстер Рейкі, енергетичний практик, ведуча клубу “Жіночі таємниці”, сертифікована ведуча гри “Індивідуація” або “Життєва Квітка”.

Катерина Луценко – метафізик, фотограф, ведуча трансформаційних ігор, практикую арт-терапію.

Таїсія Захарчук - практичний психолог, сертифікований спеціаліст з системних розстановок, сертифікований тренер навчально-освітніх тренінгів, майстер – цілитель Рейки, японської традиції, сертифікований масажист (стоун-масаж, палсінг, медовий масаж, масаж банками, класичний масаж), власниця соляної кімнати в місті Шепетівка, тренер оздоровчих системи для жінок ”бодіфлекс”, ”фейсбілдинг”, йога, автор та ведуча тренінгів, семінарів.

Анатолій Вовк - сімейний психолог, психотерапевт, системний розстановник (Метод Берта Хеллінгера). Закінчив Рівненський Державний Гуманітарний Університет - Спеціальність «Психолог в освітніх закладах», Українську Асоціацію Психотерапевтів - Спеціальність «Сімейна психотерапія», Київський навчальний проект інституту психології «Садалмелік» - Спеціальність «Сімейний розстановник - метод Берта Хеллінгера», Інститут психології імені Г. Костюка АПН України - Cертифікат підвищення кваліфікації.

Олена Калачикова - засновниця тренінгового центру Шалений равлик, педагог-психолог зі стажем 28 років, тренер з ейдетики, мнемотехніки, швидкочитання 15 років, учениця Матюгіна І., Антощука Е. Має акредитацію ДТЕК, учасниця Першого відкритого чемпіонату зі спортивного запам'ятовування, експерт тематичних ТВ-передач, автор профільних статей і публікацій.

Єлизавета Ларенкова - практичний психолог.

Тетяна Мірошниченко - практичний психолог, коуч, тренер, майстер по роботі з метафоричними асоціативними картами.

Інна Дружиніна - практичний психолог, психотерапевт, тренер навчальних, особистісно-орієнтованих, тематичних та бізнес тренінгів, коуч, кандидат психологічних наук, доктор філософії, доцент кафедри загальної психології та психодіагностики Рівненського державного гуманітарного університету.

Вартість абонементу:

За два дні: 200 грн. при оплаті до 15.02., 250 грн. при оплаті після 15.02. За один день: 150 грн. при оплаті до 15.02., 200 грн. - після 15.02.
Також на фестиваль Ви можете взяти своїх дітей віком від трьох років. Спеціально для них діятиме міні-садок "Baby University" з 10.00 до 16.30, де дітки зможуть позайматися з психологом-вихователем. Вартість заняття за весь день - 50 грн.

Дата проведення:
18 - 19 лютого 2017
Місце проведення: Рівненський інститут Університету "Україна"

Адреса: м. Рівне, вул. Котляревського 1

Телефонуйте та реєструйтесь: 0673621131







На правах реклами