Ми у Facebook
08.02.2017, 16:41

Кубок України. 1/8 фіналу. «СумДУ» - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У середу, 8 лютого, МФК «Кардинал-Рівне» проведе повторний поєдинок 1/8 розіграшу Кубку України з футзалу проти «СумДУ» із Сум. У першій грі, котра відбулася у Рівному 21 січня, рівняни здобули перемогу з переконливим рахунком 4:1.
Переможець двоматчевого протистояння в 1/4 фіналу зіграє з проти когось з дуету «МКВ» (Одеса) – «Локомотив» (Харків).

Кубок України з футзалу, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Суми, легкоатлетичний манеж, 17:00

"СумДУ" - МФК "Кардинал-Рівне"

Арбітри: Євген Динник (Харків), Андрій Швець (Харків), Олександр Єлшанський (Суми)



МФК «Кардинал-Рівне» та «СумДУ» загалом зустрічалися між собою на офіційному рівні сім разів. У п'яти поєдинках перемогли рівняни. Один матч завершився унічию. Ще одного разу перемогу святкували сумчани. Різниця забитих та пропущених м’ячів у цьому протистоянні теж на боці МФК «Кардинал-Рівне» - 27:16.

У гостях МФК «Кардинал-Рівне» зіграв проти «СумДУ» три матчі, здобувши у них дві перемоги та один раз розписавши «мирову». Різниця м’ячів у гостьових зустрічах – 11:6.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

В Асоціації футзалу України дали наступний анонс матчу:

«Цього тижня відбудуться матчі-відповіді Кубку України. І перший з цих поєдинків відбудеться у Сумах, де «СумДУ» спробує ліквідувати гандикап у три м’ячі, який поки що зберігається після першого побачення з «Кардиналом» у Рівному.

Враховуючи той факт, що «СумДУ» в рідних стінах грає дуже непогано, то можна вважати, що це буду одним з головних факторів на користь сумчан у цій зустрічі. Фактор № 2 на користь сумчан – якщо їм вдасться нав’язати свою з перших хвилин, і тоді у «кардиналів» можуть виникнути проблеми. А третім фактором може бути довжина лави запасних. Не вперше ми бачимо таку картину, що на виїзні матчі «СумДУ» їздить обмеженим складом, а от вдома у Сергія Песоцького є трохи більший вибір гравців. І якщо у наставника «СумДУ» буде довга лавка запасних, то у нього буде, чим відповісти Сергієві Піддубному.

Що стосується рівненського «Кардинала», то для гостей у цьому поєдинку першим завданням буде гра у захисті. Так, рівняни мають перевагу в три м’ячі. Але у той же час їм треба розуміти, що у Сумах їм, вочевидь, доведеться грати другим номером. В принципі, це підопічним Сергія Піддубного дуже часто вдається. Звичайно, «кардиналам» стане легше, якщо вони заб’ють першими. Тоді вони, мабуть, гратимуть більш спокійно, тому що «СумДУ» вже апріорі піде вперед, бо втрачати буде нічого. І це, безумовно, буде на руку рівнянам.

У цьому протистоянні треба враховувати ще один важливий фактор. Річ у тім, що «кардинали» минулого тижня відпочивали, оскільки зіграли свій матч чемпіонату України проти «Юні-Ламана» ще 27 січня. А от «СумДУ» грав – підопічним Сергія Песоцького зняли «скальп» з чернівецького «Епіцентра К» і підійшли до протистояння з «Кардиналом» у хорошому настрої та у гарному ігровому тонусі. Та чи допоможе їм це відіграти три м’ячі?»





На правах реклами