Ми у Facebook
12.02.2017, 14:00

Яку нову будівлю можуть збудувати поблизу Рівненського драмтеатру

Скоро там може розпочатися будівництво.
Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав Андрій Токарський - активіст громадянської мережі Опора:

Друзі, як думаєте, чого чекати нам поряд з драмтеатром по вулиці Гетьмана Сагайдачного, 1? Ще один бізнес-центр, або готель, або … на 11 чи 14 поверхів? Вже маємо «неперевершений» «Манхеттен» та чудову іграшкову фабрику «ЖК «Театральний», що в процесі будівництва.

У рівненському «воднику» відкрили фотовиставку польського митця

Фото зі сторінки Андрія Токарського у ФБ.
Фото зі сторінки Андрія Токарського у ФБ.


Як зазначено в проекті рішення Рівненської міської ради (який нещодавно оприлюднили на сайті), будівля за адресою Гетьмана Сагайдачного, 1 належить Гайдуру Василю Івановичу. Саме йому надають виключне право викупити земельну ділянку площею 8 соток під цією будівлею. Проте, як завжди, нічого конкретного щодо обмежень будівництва, реконструкції і т.п. в цьому проекті рішення не згадано.

Оренда приміщень у Рівному: оголошення


Згідно документу, який ще у листопаді минулого року надав Тарас Максименко (начальник міського управління культури), саме будівля за цією адресою є в переліку пам’яток нововиявлених об’єктів культурної спадщини та стосовно яких має розроблятися відповідна документація. Відповідно, хто стане власником землі, погодить всі документи на будівництво, зможе робити що забажає (це з негативного досвіду нашого міста), якщо встигне до того, поки на цей об’єкт виготовлять паспорт, як історичної пам’ятки або поки не затвердять історико-опорний план.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ