Ми у Facebook
12.02.2017, 12:02

Другі збори «Верес» почав із розгрому аматорів Калуша [+Відео]

Рівненський «Верес» здобув упевнену перемогу у першому матчі другого навчально-тренувального збору. На стадіоні «Сокіл» у Львові рівняни здолали клуб з чемпіонату Івано-Франківської області «Калуш» з результатом 4:0.
НК "Верес" - ФК "Калуш" - 4:0 (3:0)

11 лютого 2017 року, Львів, стадіон "Сокіл", 12-30, контрольний матч

НК "Верес" (1 тайм): Когут - Зозуля, Борзенко, Каваців, Западня, Кучеров, Лебедь, Волошинович, Котляр (гравець на перегляді), Степанюк, гравець на перегляді.

НК "Верес" (2 тайм): Леонідов - гравець на перегляді, Борзенко, Лухтанов, Западня, Білий, Коблюк, гравець на перегляді (гравець на перегляді), гравець на перегляді, Степанюк, Козьбан.

Голи: гравець на перегляді (5, 16), Степанюк (26), гравець на перегляді (49).

Як розповіли у Інформаційній службі НК «Верес», у стартовому матчі на другому навчально-тренувальному зборі головний тренер команди Володимир Мазяр не міг сподіватися одразу на трьох гравців. Відновлюються після пошкоджень різного ступеня важкості Сергій Герасимець, Борис Орловський та Ігор Сікорський.

Натомість, знову з перших хвилин вийшли на поле у матчі проти "Калуша" Ярема Каваців (який за день до гри відзначив свій 31-й день народження) та Валерій Лебедь.

Вже у дебюті зустрічі рівняни зробили серйозну заявку на підсумкову перемогу у зустрічі. Дубль оформив один із гравців, які перебувають у таборі команди на оглядинах.

Ще до перерви третій м`яч у ворота аматорів провів найкращий бомбардир Першої ліги Руслан Степанюк.

Міг відзначити голом і Ростислав Волошинович, але його підвела влучність.

Після перерви Володимир Мазяр, який вчора у Києві отримав диплом УЄФА PRO, зробив одразу 8 замін. Гру продовжили лише Сергій Борзенко, Артур Западня і Руслан Степанюк. У ворота став Владислав Леонідов (який свій 27-й день народження святкує сьогодні). З гравців, що вже перебувають у клубі на контракті, зіграли також В`ячеслав Лухтанов, Василь Білий, Тарас Коблюк і Дмитро Козьбан.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Ще в дебюті тайму у ворота "Калуша" влетів четвертий гол. Відзначився ще один із потенційних новобранців. Після цього рівняни втратили ще декілька слушних нагод забити. Вихід віч-на-віч із голкіпером калушан не реалізував Козьбан. Згодом він же не зумів дотягтися до непоганого прострілу з правого флангу від Коблюка.

Зрештою, гра так і завершилася з рахунком - 4:0 на користь НК "Верес".

Наступний контрольний матч команда Володимира Мазяра проведе вже у вівторок, 14-го лютого. У селі Довге, неподалік Моршина, НК "Верес" зустрінеться зі "Скалою". Початок гри - о 14-00.







На правах реклами