Ми у Facebook
14.02.2017, 17:00

"Щастя – це коли уся родина разом!" - новий випуск журналу "ВІТАЄМО!"

У лютому вийшов новий випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!". На обкладинці видання - маленька зірочка Даринка Дзюба!
Сім’я – це велика цінність, адже попри всі земні та матеріальні надбання, професійні успіхи та визнання, кожна людина хоче і мріє, щоб її завжди чекали вдома близькі люди, а також бігли на руки діти, які називали б вас "мама" і "тато". На сторінках нового випуску глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" ми вирішили познайомити вас з однією з рівненських родин, яка надзвичайно цінує сімейні цінності та вірить, що найбільше щастя людини – її продовження в дітях.

Родина Дзюби з Рівного з одного боку типова, а з іншого – особлива. Сім’я складається з мами, тата, донечки Даринки та маленького братика Захара, якого просто обожнює старша сестричка. Також родинне коло складають двоє дідусів та бабусь, тітки, дядьки… Більше про сім'ю Дзюби читайте у лютневому випуску "ВІТАЄМО!".



ДОЛУЧИТИСЯ ДО ГРУПИ ВІТАЄМО У ФЕЙСБУК


Також у журналі ви зможете прочитати цікаві інтерв'ю з відомими та успішними рівнянами, спробуєте вгадати, який саме фільм стане переможцем кінопремії "Оскар" у 2017 році, створити для себе ідеальний романтичний кіновечір, спланувати новий весняний гардероб та дізнатися, що ж приготував для вас новий Рік Червоного Півня.


До зустрічі на сторінках журналу "Вітаємо!"


“Надзвичайно приємно, коли кажуть щире та цінне “Дякую!”







На правах реклами