Ми у Facebook
17.02.2017, 12:30

Рівнянка, яка вбила свого чоловіка-стиліста, втекла в Каїр до коханця

Сергій та Тетяна Літвінови

Труп в шафі зберігала теща, яка і жила в квартирі, де сталося вбивство.
Нагадаємо, що Тетяна Літвінова вбила свого чоловіка відомого стиліста-перукаря Сергія Літвінова та, забравши всі його гроші, втекла в Єгипет.

Тіло дбайливо зберігала у шафі його рідна теща. Про те, що збиралася робити із трупом зятя, вона тепер розповідатиме слідчим.

Коли поліцейські разом з другом Сергія, який і заявив про зникнення стиліста, прийшли до квартири, на Пластовій, де проживала дружина, двері відчинила 41-річна мати Тетяни. Сказала, що де зять — вона гадки не має. А донька зателефонувала їй напередодні та попросила доглянути за онуками, бо вона терміново їде на відпочинок. Ось вона й приїхала глядіти онуків.

Окрім жінки й двох малих дітей, в квартирі нікого не було. Поліцейський вирішив оглянути помешкання і незабаром побачили, що з-під нижньої полиці вбудованої шафи стирчить нога… Тож невдовзі у квартирі вже працювала слідчо-оперативна група.

Відомого перукаря у Рівному вбила колишня жінка

Відкривши кримінальне провадження за фактом умисного вбивства Сергія Літвінова, слідчі одразу запідозрили, що зарізала його власна дружина. З 23-річною Тетяною він не жив вже вісім місяців, але офіційно з нею не розлучився, продовжуючи утримувати її та дітей, а також платив за оренду квартири.

Небезпідставність підозри підтвердило те, що трирічний син Літвінових розповів, що бачив, як «мама била тата», а також свідчення перукарок про те, що Тетяна Літвінова забрала із перукарні усі заощадження чоловіка. Сталося це за годину після вбивства Сергія — 8 лютого близько 11-ї ранку. Тетяна прийшла у салон «Серж» і попросила перукарок вийти, бо їй, мовляв, треба приміряти щойно куплені штани. Коли усі вийшли, Тетяна відчинила сейф ключами, які витягла з кишені вбитого, та забрала звідти приблизно 25-30 тисяч доларів, які Сергій збирав, щоб купити мікроавтобус.

У Рівному сталося вбивство - мертвим знайшли відомого перукаря

Сергій Волков, заступник начальника ГУНП в Рівненській області, начальник кримінальної поліції:

— У тому, що вбивство рівненського перукаря скоїла його дружина, чи то колишня дружина, оскільки справа про розлучення була в суді, вже немає практично жодних сумнівів. Про причини поки сказати важко, однак слідству вже відомо вже досить багато. За два тижні до вбивства дружина Сергія через одну з київських туристичних фірм забронювала тур на 7 днів до Шарм-ель-Шейху. 9 лютого в 00.40 вона пройшла контроль в аеропорту «Бориспіль» і вилетіла до Єгипту. Однак прилетівши в Шарм-Ель-Шейх, не з'явилась в заброньований для неї номер в готелі, а одразу виїхала до Каїру до свого бойфренда, з яким познайомилась у грудні, коли на 10 днів приїжджала на єгипетський курорт зі своєю подругою з Рівного.

Те, що підозрювана буде затримана й доставлена в Україну — питання часу. З Єгиптом у нас ще 2005 року підписана угода про міжнародну правову взаємодопомогу, яка дозволяє витребувати злочинців. Однак спершу ми маємо завершити слідство і оголосити підозру у нас. А потім на підставі цієї підозри оголосити Тетяну Літвінову в міжнародний розшук через Інтерпол. І вже потім просити в Єгипту її нам видати. А на це щонайменше знадобиться до двох місяців.

За матеріалами Рівне вечірнє





На правах реклами