Ми у Facebook
18.02.2017, 10:15

В Острозі відбулися обласні змагання «Інваспорту» з пляжного волейболу

З 15 по 16 лютого в спортивному залі комунального закладу «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради відбулися змагання з пляжного волейболу. Змагалися спортсмени з вадами слуху у програмі обласної Спартакіади серед дітей-інвалідів Рівненщини.
Даний спортивний захід відбувався як ІІ етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».

В змаганнях приймали участь діти-інваліди з вадами слуху, юнаки і дівчата 2002 – 2006 років народження. Змагалися команди Рівненського та Здолбунівського районів, міста Рівне, міста Вараш, міста Сарни, Рівненського обласного осередку СФГУ, КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» РОР, КЗ «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» РОР. Загальна кількість учасників 40 чоловік.

З вітальним словом на урочистому відкритті змагань виступив директор КЗ «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» РОР Левчик Сергій Сергійович та директор КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» РОР Лебідь Галина Василівна.

Переможцями та призерами змагань серед дівчат стали:

1. Команда КЗ «РОДЮСШІ» РОР посіла І місце
Склад команди:
Кірина Людмила
Юглічек Анжеліка

2. Команда ЗОШ інтернат №1 посіла ІІ місце
Склад команди:
Антикало Мирослава
Рудяк Руслана

3. Команда Рівненського району посіла ІІІ місце
Склад команди:
Золотнюк Анжела
Кушнір Ірина

Переможцями та призерами змагань серед юнаків стали:

1. Команда КЗ «РОДЮСШІ» РОР №1 посіла І місце
Склад команди:
Караван Юрій
Мазурок Вадим

2. Команда м. Сарни посіла ІІ місце
Склад команди:
Степанчук Давид
Прохорчук Микола

3. Команда ЗОШ інтернат №2 посіла ІІІ місце
Склад команди:
Шельчук Дмитро
Ажнюк Максим
Тренер команд Шевчук Олександр Васильович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині провели «Турнір поколінь» з волейболу

У Кузнецовську на День Конституції зіграли у пляжний волейбол

Раніше у Первомайському і Чернігові відбулися етапи зимового чемпіонату України з пляжного волейболу серед дівчат U-17 та юнаків U-15.

Етапи дитячого зимового чемпіонату України продовжують користуватися величезною популярністю серед учасників, які свої пляжні навики удосконалюють на паркеті у залі. На етапи у Первомайський і Чернігів за нагородами приїхало 57 команд.

У дівчат, які змагалися у відмінних умовах на Харківщині, перемога дісталася рівненській парі Анастасія Нємухова/Катерина Дашевська. Дівчата турнірним шляхом жодного разу не відчули гіркоту поразки. Переможницям не легко було у півфіналі, коли вдалося здолати пару із Деражні Чорна/Мельник - 2:0 (21:17, 23:21) і у поєдинку за "золото", де також рівненчанки здобули перемогу у двох партіях над командою з невеликої херсонської Чулаківки, що минулого року переїхала до столиці Волосян/Олійник - 2:0 (23:21, 21:16). У поєдинку за третю позицію чорноморська пара Софія Рилова/Анна Чечельницька перемогла деражнянок Ірину Чорну/Ольгу Мельник - 2:0 (21:15, 22:20). У зимовому чемпіонаті України у цьому віці U-17 залишилося провести фінальний етап, що прийматиме у березні Чорноморськ.

У юнаків U-15 другий тур зимового чемпіонату України з пляжного волейболу приймав Чернігів. Тут до перемоги на етапі дуже легко прийшла новостворена харківсько-бахмутська пара Борис Яковлєв/Назар Гетьман. У перевазі цих юнаків глядачі не засумнівалися в жодному із поєдинків. Навіть у фіналі проти рівненського дуету Омельчук/Новак боротьби не вийшло - 2:0 (21:15, 21:13). У бронзовому фіналі перемога дісталася чернігівчанам Дмитру Кузьменку і Павлу Семеренку, які у напруженій боротьбі виявилися сильнішими за сімейний дует з Рівного Станіслав Онуфрейчук/Тимофій Онуфпейчук - 2:0 (21:18, 22:20). Фінал у юнаків у цій віковій категорії прийматиме у середині березня Запоріжжя.





На правах реклами