Ми у Facebook
18.02.2017, 11:00

Екстра-ліга. 16 тур. «Сокіл» - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 18 лютого, МФК «Кардинал-Рівне» проведе гостьовий поєдинок Чемпіонату України з футзалу – «Екстра-ліги» - проти «Сокола» із Хмельницька. У турнірній таблиці суперники – сусіди. Втім, на даний момент їх розділяє аж вісім очок
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», цей поєдинок у спорткомплексі Національної поліції пройде за порожніх трибун. Причиною такого дисциплінарного покарання від АФУ, як повідомляє офіційний сайт хмельницького клубу, стала неправомірна символіка на одному із попередніх поєдинків.

Дотепер у чемпіонаті Екстра-ліги МФК «Кардинал-Рівне» та «Сокіл» (до нинішнього сезону – «Спортлідер+») – зустрічалися тринадцять разів.

Перевага в особистих зустрічах – поки на боці рівнян. 13 матчів: 6 перемог, 3 нічиї, 4 поразки. Різниця м’ячів – 46:43 – також на користь МФК «Кардинал-Рівне».

Втім, востаннє МФК «Кардинал-Рівне» перемагав хмельничан ще у сезоні 2013-2014. У наступних матчах рівняни або грали унічию (тричі), або програвали (чотири рази).

У минулому сезоні МФК «Кардинал-Рівне» поступився команді з Хмельницького двічі з однаковим рахунком – 2:6. А вже у нинішньому чемпіонаті рівняни зазнали драматичної поразки у рідних стінах – 3:4, пропустивши вирішальний гол за декілька секунд до фінальної сирени.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Анонс від Асоціації футзалу України:

«Поєдинок між «Соколом» та «Кардиналом» відбудеться за порожніх трибун, оскільки хмельницькі вболівальники знову повели себе не належним чином. Це, звісно, позначиться на грі. «Соколята» звикли йти вперед під голоси своїх фанів, але цього разу вони слухатимуть тишу. І це, можливо, буде шансом для «кардиналів» закріпити свою перевагу над «ЛТК/ІнБев/НПУ» в плані боротьби за восьму позицію в турнірній таблиці. І тоді боротьбу за останню перепустку до плей-офф можна вважати закінченою. А поки що підопічним Сергія Піддубного треба робити все для того, щоб зміцнити свої позиції. В принципі, знаючи, що поєдинки між «Соколом» та «Кардиналом» завжди проходили «баш на баш», то можна зробити висновок: незважаючи на порожні трибуни, обидві команди гратимуть з бажанням і до кінця».

«Сокіл» - МФК «Кардинал-Рівне»

Екстра-ліга, 16 тур

18 лютого 2017 року, Хмельницький, Спорткомплекс Нацполіції, 12-00

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Леонід Жиронкін (Київ), Сергій Подворний (Хмельницький).








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ