Ми у Facebook
19.02.2017, 17:31

Підсумки тижня: кривава різанина у рівненському кафе та подробиці вбивства стиліста

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили подробиці вбивства рівненського стиліста. Тетяна Літвінова вбила свого чоловіка відомого стиліста-перукаря Сергія Літвінова та, забравши всі його гроші, втекла в Єгипет.

Сергій та Тетяна Літвінови
Сергій та Тетяна Літвінови


А тіло зятя зберігала у шафі його рідна теща. Про те, що збиралася робити із трупом зятя, вона тепер розповідатиме слідчим. З 23-річною Тетяною чоловік не жив вже вісім місяців, але офіційно з нею не розлучився, продовжуючи утримувати її та дітей, а також платив за оренду квартири.

Небезпідставність підозри підтвердило те, що трирічний син Літвінових розповів, що бачив, як «мама била тата», а також свідчення перукарок про те, що Літвінова забрала із перукарні усі заощадження чоловіка - приблизно 25-30 тисяч доларів.

Рівнянка, яка вбила свого чоловіка-стиліста, втекла в Каїр до коханця





А у середу ввечері, 15 лютого, в одному із закладів на вулиці Відінська розігралася справжня драма - [b]чоловік ледь не вбив дружину, вдарив патрульного та хотів застрелитися сам.[/b]





30-річна жінка разом із друзями відпочивала у кафе. Близько десятої вечора туди ввірвався розлючений п'яний чоловік. Приставивши до голови пневматичний пістолет, погрожував їй вбивством. Після того, як вистрелити йому не вдалося, чоловік дістав ніж та наніс численні удари по тілу жінки. Розлюченого нападника вгамовували відвідувачі закладу, які стали свідками кривавої різанини. Однак з місця події чоловікові вдалося втекти.

Згодом, його затримали на вулиці Соборна, коли він підійшов до патрульних та попросив його вбити за те, що накоїв. Чоловік бився головою об службовий автомобіль...

В той же час вдома у пари знаходилась сама маленька дитина. Близько години патрульні доглядали дитину, поки не знайшли близьких родичів і не передали їм під опіку дитину.







У суботу, 18 лютого, рівняни прощалися із земляком Тарасом Прончуком, який загинув у зоні АТО.



Військовий перебував на посаді кулеметника батальону морської піхоти.
Тарас Прончук народився 6 серпня 1997 року в селі Хотин Рівненського району. Здобув середньо-спеціальну освіту. До лав ЗСУ був призваний у листопаді 2015 року. У нього залишилася мати та троє братів.






За кермом позашляховика, який ледь не впав з мосту у Рівному, була неповнолітня п'яна дівчина (+ФОТО)




Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ