Ми у Facebook
21.02.2017, 20:00

22 лютого у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
Середа, 22 лютого 2017 року:

Третій день Сирного (Масляного) тижня перед Великим постом у православних християн та греко-католиків. Віддання свята Стрітення Господнього.

Православні християни вшановують пам'ять мученика Никифора з Антиохії Сирійської (бл. 257) та преподобного Панкратія, ієромонаха, затворника Печерсь­кого, в Дальніх печерах (ХІІІ).

День ангела : Геннадій, Інокентій, Маркел, Никифор, Панкрат, Петро.


У цей день у США – День народження Джорджа Вашингтона (першого президента, національного героя Сполучених Штатів Америки), в Індії – День матері, а в Японії – День кішки.

20 років тому (1997) вчені з Единбурга (Шотландія) вперше повідомили про успішне клонування вівці, яка народилася 5 липня 1996 року. Новонароджена одержала ім'я Доллі.

Три роки тому (2014) 4-й Президент України Віктор Янукович позбувся статусу президента шляхом голосування у Верховній Раді.

За народними прикметами, з цього дня мороз найчастіше буває лише вночі. Наші предки говорили: "На Никифора ніч темна — тікає зима". Небо без зірок 22 лютого вказує на ранню весну.

Якщо ви хочете привітати на порталі ОГО своїх колег, близьких, рідних чи друзів з днем народження, ювілеєм, днем ангела - надсилайте свої вітання та фото іменинників на info@ogo.ua.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Ювілеї, свята, дні народження у Рівному 20 – 28 лютого
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у лютому 2017
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами