Ми у Facebook
22.02.2017, 15:32

Випускник рівненського університету став переможцем акції для фрилансерів

Випускник Національного університету водного господарства та природокористування Іван Тибель переміг в акції від MаstеrCard і ПриватБанку та отримав сучасний MacBook Pro.
Він став учасником акції для українських фрилансерів та ІТ-спеціалістів, які отримували платежі на картку ПриватБанку MasterCard та використовували її для оплати покупок і послуг. Учасники акції мали можливість отримати у винагороду новий MacBook Pro та один із п’яти iPhone 7. Акція тривала з 25 жовтня 2016 року до 25 січня 2017 року. Крім того, усі її учасники мали можливість отримати ще 3 000 поповнень мобільних рахунків на 100 грн.

Під час нагородження в стінах університету відбулась зустріч студентів та переможця. Майбутні програмісти в спілкуванні з своїм колегою-фрилансером дізналися секрети успіху та можливостей особистого становлення на ринку ІТ-послуг.

“Фрилансом займаюсь вже 5 років: зокрема це розробка андроїд-додатків та верстка веб-сайтів - розповідає переможець Іван Тибель. - Постійно користуюсь послугами банку, отримав картку MasterCard Gold та здіснюю платежі в Приват24. Там і дізнався про проведення акції для фрилансерів і вирішив спробувати. Радий, що доля мені посміхнулися”.

За словами ректора університету Віктора Мошинського, ще одна його мрія, як працівника цього закладу збулася: “Я дуже радий, що наш заклад готує фахівців, які успішно працюють на ринку ІТ-послуг та перемагають в таких акціях. Сподіваюсь, що ще одна моя мрія була реалізована - університет проводить підготовку ІТ-кадрів високої кваліфікації світового рівня!”



Передаючи подарунок переможцю директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко розповів, що ПриватБанк запровадив пільговий режим обслуговування клієнтів, які працюють на ринку розробки програмного забезпечення, мобільних додатків та ігор. Новий комплекс послуг «IT Expert» поєднує окремий тарифний пакет, безкоштовне персональне обслуговування, цілодобові консультації з питань IT, зарахування іноземної валюти день у день, автоматичний обов’язковий продаж тощо.

“Клієнти, які працюють фрилансерами на ринку ІТ, отримують персональні умови обслуговування від ПриватБанку, – зазначає Юрій Войтенко. – Відкриття та обслуговування валютних рахунків у ПриватБанку – безкоштовно. Інтернет-банк Приват24 ідеально підходить для фрилансерів, які вважають за краще працювати, не прив’язуючи себе до фізичного робочого місця”.

За повідомленням прес-служби ПриватБанку, фрилансери можуть отримати в банку найсучасніші технології для розрахунків з іноземними замовниками, у тому числі керування валютними зарахуваннями із-за кордону від таких фриланс-бірж, як Upwork , Freelancer, Freelancehunt, Envato Studio, Apple, GOOGLE, Fiverr
GETTY IMAGES, та багатьох інших міжнародних компаній, українських партнерів. Також сьогодні банк об’єднує зусилля з міжнародними компаніями, щоб істотно скоротити витрати фрилансерів на отримання платежів.

За оцінками спеціалістів, потенціал ринку фрилансу в Україні в найближчі роки дозволить забезпечити роботою або додатковим доходом роялті півмільйона висококласних фахівців ІТ-ринку та інших сфер бізнесу. Спеціальна лінія підтримки для фрилансерів – е-mail: freelancer@privatbank.ua, тел. (092) 900 00 04.

Про Mastercard
Mastercard (NYSE: MA), www.Mastercard.com – міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія керує найшвидшою у світі платіжною мережею, що об’єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в понад 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність (купівлі, подорожі, ведення бізнесу, керування фінансами) більш простою, безпечною й ефективною для кожного. Стежте за нами в соціальній мережі Twitter @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.






На правах реклами