Ми у Facebook
23.02.2017, 17:30

Рівне: ганяв на мотоциклі під кайфом, зі шприцами та наркотиками (+ФОТО)

Вчора, 22 лютого, близько 23-ї години, патрулюючи на вулиці Костромський інспектори помітили мотоцикл Yamaha із технічною несправністю.
Патрульні подали водію сигнал про зупинку, але той не відреагував, а навпаки пришвидшився. Утікаючи, водій скинув шолом, тому переслідувати такого правопорушника стало небезпечним і патрульні не наздоганяли його, а передали орієнтування іншим екіпажам.

На Рівненщині затримали прокурора на хабарі



Екіпаж неподалік швидко та професійно за кілька хвилин відреагув та заблокував рух втікачу і зупинив без загрози його життю та здоров'ю.
Під час спілкування із водієм патрульні полмітили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували водію пройти тест на стан наркотичного сп'яніння у медзакладі. Від проходження огляду 29-річний громадянин відмовився, що стало підставою для складання протоколу за ч.1 ст.130 КУпАП ( керування в стані сп'яніння, по відмові) та постанови за ч.2 ст. 126 КУпАП за те, що він не мав посвідчення водія.

Обшук у прокуратурі Рівненської області


Під час поверхневої перевірки у мотоцикліста інспектори знайшли 2 пакети з залишками первентину та 2 використані шприци.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.





На правах реклами