Ми у Facebook
24.02.2017, 12:48

Хто «підбурює» працівників рівненського летовища перекрити трасу Київ-Чоп?

Керівництво рівненського аеропорту «підбурює» працівників летовища перекрити трасу Київ-Чоп на знак протесту проти звільнення директора підприємства, екс-регіонала Ігоря Насинюка.
Нагадаємо, що за повідомленням Держаудитслужби у Рівненській області в діяльності рівненського аеропорту знайшли численні фінансові порушення на загальну суму у 1,1 мільйона гривень.

Як пише видання ПІКа безпосередньою організацією пікету на трасі Київ – Чоп займається Ігор Насинюк за підтримки Михайла Кириллова, який свого часу й «протягнув» Насинюка на посаду директора аеропорту й до цього часу зберігає значний вплив на нього. Вони начебто вже почали проводити «виховну» роботу з працівниками летовища на предмет організації безстрокового страйку та перекриття траси Київ – Чоп.

З аеропорту Рівного можна буде полетіти до Польщі

Повідомляється, що з боку керівництва аеропорту до працівників в хід йдуть різні методи: від обіцянок додаткових преференцій аж до погроз звільнення з роботи.

Вчора стало відомо про намір керівництва обласної ради на вимогу Держаудитслужби звільнити директора комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Рівне» Ігоря Насинюка.







На правах реклами