Ми у Facebook
02.03.2017, 15:27

Рівненський «Авангард» не зможе прийняти стартові ігри ФК «Верес» [Фото+Відео]

Стартові домашні матчі весняної частини чемпіонату рівненський «Верес» змушений буде найімовірніше провести за межами Рівного. Адміністрація стадіону «Авангард» офіційно повідомила, що не підготує поле до найближчих поєдинків.
Більше про ситуацію, що склалася з проведенням домашніх ігор, в Інформаційній службі НК «Верес» попросили розповісти технічного директора НК «Верес» Сергія Коваля:

«Наразі Народний Клуб «Верес» готується до поновлення сезону у плановому режимі. Ми отримали лист зі стадіону «Авангард», в якому сказано, що відповідні служби стадіону не зможуть підготувати газон до 12 березня. Більше того, нам повідомили, що газон буде готовим не раніше квітня. Тому нині керівництво клубу шукає варіанти виходу з цієї ситуації. Насамперед, розглядаємо споруди в межах області. Готові повернутися до варіанту з Березним, де ми проводили один матч восени. Однак тоді були форс-мажорні обставини, і нам дали дозвіл, як виняток. Зараз же потрібен дозвіл від Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ та Професіональної футбольної ліги. Якщо його отримати не вдасться, будемо розглядати інші варіанти. Найбільш реальним є Ужгород. Там зараз немає команди, але є хороший стадіон. Втім, цей варіант має великий мінус – значну відстань від Рівного. У будь-якому разі остаточне рішення ще не прийняте. Керівництво клубу робить усе можливе, щоб матчі відбулися вчасно і в хороших умовах для гри. Остаточне рішення буде прийняти найближчим часом. Я запевняю, що будуть враховані усі фактори – інтереси глядачів, інтереси організаторів змагань та їх вимоги, звісно, що буде враховано й економічний фактор».



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Тим часом, рівняни проводять треті збори – цього разу на Закарпатті. «Верес» вже встиг провести два контрольні поєдинки.

Контрольний матч. «Верес» (Рівне) – «Вітязь» (Концгазо) 7:1 (2:0)

Голи: Страшкевич (два), Степанюк, Козьбан, Сікорський, Герасимець, Гравець на перегляді.
27 лютого 2017 р., с. Середнє

Позаплановий контрольний матч у селі Середньому, що неподалік Ужгорода, провів рівненський «Верес». Професійна команда екзаменувала клуб чемпіонату Закарпаття «Вітязь» (Концгазо). Як і варто було очікувати один з лідерів Першої ліги виявився значно сильнішим за аматорський колектив. Особливо помітною різниця у класі стала після перерви.

Наступний спаринг рівняни зіграли проти МФК «Миколаїв».

“Верес” (Рівне) – МФК “Миколаїв” 3:0 (1:0)

Голи: Герасимець, Гравець на перегляді, Страшкевич

1 березня, с.Пістрялово, Закарпатська обл.

Суперником рівнян був першоліговий МФК “Миколаїв”. Для підопічних Володимира Мазяра це був перший поєдинок на натуральній траві під час цього міжсезоння. Гра засвідчила, що гравці ще не забули, який він справжній газон. До перерви вивів червоно-чорних вперед Сергій Герасимець. А після відпочинку наша команда забила ще двічі. Спочатку відзначився центральний півзахисник, який нині перебуває у “Вересі” на перегляді, а потім Вадим Страшкевич. У підсумку перемога – 3:0.

Наступний спаринг “Верес” проведе 3 березня проти “Інгульця”.














На правах реклами