Ми у Facebook
04.03.2017, 12:02

Екстра-ліга. 17 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - «Титан-Зоря» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 4 березня, МФК «Кардинал-Рівне» проведе домашній поєдинок Чемпіонату України з футзалу – «Екстра-ліги» - проти «Титан-Зоря» із Покровського. Ця гра для рівнян перетворилася на матч сезону, адже «на кону» стоїть потрапляння підопічних Сергія Піддубного до play-off.
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», у разі перемоги рівняни за тур до фінішу регулярного чемпіонату гарантують собі участь у плей-офф. У разі невдачі – існує реальний ризик у другому поспіль сезоні опинитися поза «вісімкою найкращих».

До протистояння суперники підходять з діаметрально протилежними доробками. «Титан-Зоря» у чемпіонаті не програє вже упродовж чотирьох матчів поспіль (перемоги над «Локомотивом» – 5:3 і «Енергією» – 4:1 та нічиї з «ХІТом» – 2:2 і «ЛТК-Інбев-НПУ» – 0:0). Окрім того, команда з Покровського вже зробила реальний крок до Фіналу чотирьох Кубку України, обігравши у першому чвертьфінальному матчі «Uni-Laman» – 5:1.

МФК «Кардинал-Рівне» у чотирьох останніх матчах чемпіонату здобув лише одну перемогу – над «Uni-Laman» – 6:1. Рівняни із труднощами здолали у 1/8 розіграшу Кубку України першоліговий «СумДУ» і зазнали поразки у першій чвертьфінальній грі турніру проти «Локомотива» – 4:5.

Втім, на користь «зелено-жовтих» у грі проти «Титана-Зорі» повинна зіграти мотивація гравців команди та рідні вболівальники.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Найближча гра стане шостою в історії протистоянь МФК «Кардинал-Рівне» та «Титана-Зорі». Суперники здобули по одній перемозі та тричі зіграли унічию. Різниця забитих м’ячів – 15:13 – на користь МФК «Кардинал-Рівне».

У Рівному команди дотепер зустрічалися двічі. У позаминулому сезоні перемогли рівняни – 6:1. У минулому успіх святкували вже гості – 4:1.

МФК «Кардинал-Рівне» – «Титан-Зоря»
Чемпіонат Екстра-ліги, 17 тур
4 березня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13:00
Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Євген Диннік (Харків) та Павло Кравцов (Рівне).








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ