Ми у Facebook
06.03.2017, 12:00

Аваков оголосив про затримання всіх директорів лісгоспів Рівненщини

Про це написав сам Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбук.
Співробітники Управління захисту економіки Нацполіціі спільно з Військовою прокуратурою провели спецоперацію по викоріненню корупційної складової в лісгоспах від нижчої ланки до верхівки.

- Щоб спокійно працювати "по закону", директора лісгоспів заносили керівництву десятки тисяч євро. А ті, в свою чергу, домовлялися з контролюючими службами про позитивний результат їх перевірок, - зазначає міністр внутрішніх справ.

У Рівному чоловік отримав кулю через мертвого собаку

Отож, 5 березня, затримали в.о. начальника і екс-керівника Управління лісового та мисливського господарства Рівненської області та 8 директорів лісгоспів, які працювали навіть у вихідні дні. До речі, колишній керівник пішов зі свого поста місяць тому. Його «справу» продовжив новопризначений начальник.

- 15 тисяч євро і 5 тисяч доларів привезли директора лісгоспів керівництву управління. Вказану суму повинні були передати перевіряючим з Держлісагентства за приховування виявлених порушень. Корупція в класичному вигляді, якісно задокументовані і ті хто брав і ті хто давав, - додав Арсен Аваков. - Крок за кроком знищимо корупцію.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ