Ми у Facebook
09.03.2017, 16:44

Переможець "Голосу країни" збирав на Рівненщині гроші для воїнів АТО

6 березня у Корці на Рівненщині відбувся концерт переможця першого сезону вокального телешоу “Голос країни” Івана Ганзери.
Квитки на концерт придбали у подарунок на 8 березня підприємства та установи міста для своїх працівниць. Організатор заходу, волонтер та керівник благодійної організації “Україна - це ми” Жанна Бороздіна, уточнила, що кошти від продажу квитків підуть на протези та інші потреби військовослужбоців АТО.

- Ми часто влаштовуємо подібні заходи і цим самим допомагаємо нашим солдатам, чим можемо. Також даємо концерти в зоні проведення АТО щоб підбадьорити дух наших вояків, – сказала вона.

Зал міського Будинку культури, де відбувся концерт був повністю заповнений глядачами. Одна з присутніх у залі глядачів, Марія Кривоблоцька, поділилась враженнями:

- Чудовий та незабутній день. Голос Івана вразив мене своєю чуттєвістю і закохав мене у його творчість. Я дуже рада, що мала можливість насолодитися голосом Івана Ганзери.

Власне артист подякував всім присутнім на концерті: "Ми робимо велику справу, будьмо дійсно людьми в такий непростий час”.

Концерт відбувся за сприяння міського голови Корця Людмили Дмитрук та голови районної державної адміністрації Ігоря Хоменчука. Загалом вдалося зібрати 16 тисяч гривень.

До теми:

Рівненська співачка Катерина Качановська втретє збирається на "Голос країни"

Рівненський гурт зняв кліп на мікрорайоні "Північний"

У Рівному відбудеться міжнародний творчий фестиваль-конкурс

Фото з сайту tsn.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини