Ми у Facebook
10.03.2017, 18:30

ФК «Малинськ» втретє за три роки переміг у міській Зимовій першості [+Відео]

У Рівному відбулися завершальні матчі міської Зимової першості «Меморіал Володимира Шморгуна» 2017. Переможцем цих змагань прогнозовано став ФК «Малинськ», для якого подібний тріумф став третім поспіль – обласна команда без особливих труднощів переграла у фіналі представника районного чемпіонату.
Гра за 3-е місце. "Понеділок" - ФК "Садове-2" - 1:0.
Фінал. ФК "Малинськ" - "Полісся" (Малятин) - 3:0

Чемпіон Гощанського району ФК “Садове-2” у матчі за бронзові нагороди зустрічався з “Понеділком”, фактично, збірною досвідчених рівненських футболістів. Досвід, в підсумку, і визначив кінцевий результат цього матчу. Гравці “Понеділка” домінували на полі і левову частину часу контролювали перебіг подій, не даючи “продихнути” обороні садівчан. Особливо тиск на захисні редути зріс у другому таймі, коли стало зрозумілим, що матч прямує до нульової нічиєї. А програвати ще раз у серії одинадцятиметрових, як це було у півфіналі у грі проти “Полісся”, рівняни не хотіли ні в якому разі.

Врешті-решт, розв’язка у цій грі трапилася за десять хвилин до фінального свистка, коли “Понеділок” вразив ворота суперника. Лише після цього ФК “Садове-2” спробував піти в атаку, але особливого конструктиву в садівчан, в підсумку, так і не вийшло – закономірний програш 0:1.

У фінальній грі ФК “Малинськ” обіграв ще одного представника Гощанщини – бронзового призера району “Полісся” з Малятина. Щоправда, в дебюті матчу малятинці змусили понервувати обласну команду кільком гострими випадами. Проте два “уколи” у виконанні підопічних Богдана Самардака заспокоїли гру, а третій м’яч у другому таймі став «контрольним» – 3:0 і малинський клуб втретє завоював перемогу на міському Меморіалі Шморгуна.

Після фінального свистка останнього матчу турніру відбулася церемонія нагородження призерів та лауреатів турніру. Кращим воротарем Меморіалу став Микола Фокін (ФК «Малинськ»), захисником – Ярослав Бенедичук (ФК «Садове-2»), півзахисником – Євген Ревуцький («Полісся»), нападником – Олексій Грицак («Понеділок»).

Командні нагороди від організаторів турніру отримали: ФК “Садове-2” – кубок “Кращий дебютант Меморіалу”, ФК “Гоща-Агат” - “Приз справедливої гри”, “Полісся” - кубок “За волю до перемоги!”.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На зимовому Меморіалі Шморгуна визначилися всі учасники 1/8 фіналу

Претендентів на перемогу в Меморіалі Шморгуна лишилося четверо







Всі призери Зимової першості міста Рівне «Меморіал Шморгуна» (джерело - сайт ФК "АГАТ"):


2017 рік ФК "МАЛИНСЬК" "ПОЛІССЯ" (МАЛЯТИН) "ПОНЕДІЛОК"
2016 рік ФК "МАЛИНСЬК" ФК "САДОВЕ" "КАЛИНА" (БУГРИН)
2015 рік ФК "МАЛИНСЬК" ФК "САДОВЕ" ОДЕК (ОРЖІВ)
2014 рік ОДЕК (ОРЖІВ) ФК "МАЛИНСЬК" ФК "САДОВЕ"
2013 року ОДЕК (ОРЖІВ) ФК "САДОВЕ" ФК "ГОЩА-АМАКО"
2012 року "СОКІЛ" (САДОВЕ) "СЛАВІЯ" "АВАНГАРД-2010"
2011 року "СОКІЛ" (САДОВЕ) "ХІМІК" "ДЮСШ ВЕРЕС 93"
2010 року "ПІВНІЧ" "ХІМІК" "КАЛАМБУР"
2009 року ОДЕК (ОРЖІВ) "ФОРТУНА" (ОМЕЛЯНА) "СЛАВІЯ"
2008 року "КЛАСІК" "ВОДНИК" "ПРОДТОРГОБЛАДНАННЯ"
2007 року "СЛАВІЯ" АПП "ВЛАСТ" "ШТУРМ-МЕГУ"
2006 року "ХІМІК" "ВЕНТУРІ" "СЕДАН" (В.ОЛЕКСИН) та ФК "КВАСИЛІВ"
2005 року "ТРІАНЕКС" "СЛАВІЯ" "СДЮШОР-87"
2004 року "ХІМІК" ФК "КВАСИЛІВ" "ВЛАСТ"
2003 року ОДЕК (ОРЖІВ) "ТОРПЕДО" "ХІМІК"






На правах реклами