Ми у Facebook
11.03.2017, 18:30

Оксана Вавровська: "Успіх жінки – у щасті її дітей"

Дуже часто, бачачи успішну людину, ми не знаємо і навіть не замислюємося над тим, як їй це вдалося. Ми не звертаємо увагу на те, скільки було докладено зусиль, щоб мрію втілити у життя.
Саме такою успішною жінкою, яка власною працею та хорошим ставленням до інших здобула авторитет у суспільстві і досягла визнання, є Оксана ВАВРОВСЬКА – власниця відомого у Рівному ательє "Шарм" та бутику брендового чоловічого одягу "Deniz". Водночас, попри професійні злети, жінка впевнена, що її найбільші досягнення зовсім не пов’язані з бізнесом. Її найбільший здобуток – дружна родина та троє прекрасних дітей.

Пані Оксана радіє тому, що має можливість займатися справою, яка приносить задоволення і яку, за словами Григорія Сковороди, можна було б назвати "сродною працею". Жінка не змушує себе ходити на роботу. А прокидається щодня із посмішкою та бажанням займатися справою, яку любить. Адже для кожної людини надзвичайно важливо знайти своє покликання, яке не тільки тішило б тебе самого, а й було би корисним для суспільства.

Оксана Вавровська: “У бізнесі нічого не прораховую”

Рушієм та стимулом працювати для Оксани Вавровської завжди була та залишається її родина. Жінка вдячна своїм батькам, які були та й нині є міцною опорою, надійним тилом та дарують натхнення щодня ставати кращою.



"Я тішуся тим, що у мене любляча та дружня родина. Адже без їх підтримки я не змогла б досягнути того, що зараз маю. Бажаю всім, щоб поряд з вами теж були люди, які вас люблять, щиро поважають та завжди готові прийти на допомогу", – розповідає пані Оксана.

З вдячністю Оксана Вавровська говорить і про своїх друзів, яких у її житті є не так і багато, але це ті люди, з якими дружба перевірена часом та різними життєвими ситуаціями. “Я не завжди погоджуюся з тим, що друзі перевіряються в біді. Звісно – це теж важливо, але набагато важче розділити та примножити з близькою людиною її радість. І зробити це щиро, від усього серця… Щаслива, що на моєму життєвому шляху зустрілися саме такі люди”.

Вибір "ОГО": Оксана ВАВРОВСЬКА - Позитивна красуня

Найбільше ж очі успішної бізнес-леді палають тоді, коли вона розповідає про своїх дітей. Ми зустрілися з пані Оксаною саме в той день, коли її найменша донечка провела першу в своєму житті професійну фотосесію. Під час нашої розмови моя співрозмовниця з посмішкою показує світлини своїх діток та ще з більшим захватом говорить про їхні успіхи. Радіє тому, що тепер її донечки підросли, що нині вся родина може разом проводити ще більше часу, а особливо подорожувати всі разом.



“Насправді діти дуже дисциплінують кожну жінку, і я впевнена в тому, що якби не вони, то і я зараз була б іншою. Завдяки їм щоранку прокидаюся і йду працювати, розвиваюся і завжди вірю в краще! Мої донечки – це натхнення, любов та найбільший успіх мого життя!”





На правах реклами