Ми у Facebook
12.03.2017, 18:35

Підсумки тижня: численні ДТП та Рівне у полоні секонд-хендів

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили подробиці приїзду команди "Шахтар" у Рівне.

"Гірники" прибули до Рівного літаком в суботу, 4 березня. У Рівному вони заночували в готелі "Україна", а перед обідом вирушили на прогулянку містом, де вболівальники і могли поспілкуватися з кумирами, взяти автограф та навіть сфотографуватися.







Рівняни почали обурюватися, що Рівне перетворюється в місто секонд-хендів.



Скоро в центрі міста відкриють черговий секонд-хенд - встановлюють вивіски. Рівняни обурені тим, що історичні будівлі міста "прикрашають" черговим "секондом":

Vika Chernova:
"Як довго місто буде уродуватись такими вивісками?? Зараз на Театральній площі".

Tanya Vovk:
"Кричуще жлобство! Скоро вже на драматичному театрі таке вішатимуть. Мер міста не хоче собі так балкон оздобити, щоб за кілометри видно було?"

Антон Бриних:
"Як казав наш любiмий барін: ви - громадські активісти, воно вам треба, то ви і переймайтесь!"

Micik Gonibez:
"Можна довіку шукати старовинне місто Суренж, одночасно закопуючись в рекламному ла*ні, перетворюючи теперішнє місто в суцільний базар .... і с*ати, що це Театральна площа, і що це історичний центр (да пофіг, адже майже всі сторічні будови давно в такому ла*ні), і с*ати на всіх хто це бачить, хто любить це місто ... місто секондхендів блін!"

Читати БІЛЬШЕ




Цього тижня у Рівному та на Рівненщині сталося багато ДТП. Ще у неділю, 5 березня, близько 20 години у селі Новий Моквин 35-річний водій мотоцикла в'їхав в стовп. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення Березнівської центральної районної лікарні з політравмою.




У середу, 8 березня у Рівному жінка гарно відзначила свято та потрапила в ДТП. Очевидці повідомили, що нетвереза жінка на автомобілі сірого кольору скоїла наїзд на пішохода та пошкодила два паркани на вулиці Декабристів.



Коли патрульні прибули на вулицю Грушевського, автомобіль був оточений великою кількістю свідків. Зі слів очевидців, водій саме цього авто скоїла декілька наїздів на паркани. 48-річна жінка поводилась знервовано, її поведінка була дещо дивною, що дало привід інспекторам запропонувати рівнянці пройти освідування, однак результати тестів на алкогольне та наркотичне сп'яніння виявились негативними. Перевірка реєстраційних документів на її машину Toyota Yaris виявила явні ознаки підробки.



У Рівному фура влетіла в ринок.

Подія трапилась на ринку "Ювілейний". На щастя, обійшлося без жертв.









Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами