Ми у Facebook
18.03.2017, 16:00

У Рівному відбудеться неймовірний захід для жінок “Бенефіс для Королев”

Святковий захід для прекрасної половини, клієнтів, партнерів, друзів Громадської організації "Коло Успіху", жіночого клубу "МудраЯ", "Банні традиції Марії Бугаєнко" приурочений до жіночого свята весни з вітаннями, номінаціями, подарунками, дефіле, конкурсом, фуршетом та професійним фотосетом для учасниць.
Захід відбуватиметься 22 березня з 19:00 до 21:30

в одному з найкращих закладів міста – LE GRAND CAFE, що на вулиці 16 Липня, 44.

Телефон для запису: (098) 2781615

Особливість свята: red dress code



“Красуні, нас гостинно приймає розкішний заклад LE GRAND CAFE, з атмосферою ніжного затишку, витонченою французькою кухнею та вишуканим інтер'єром. На вас чекатиме оригінальне шампанське з дивовижними закусками, виконаними у кращих традиціях fourchette. Господиня і його незмінна натхненниця Ольга Бруханська поділиться секретами, привезеними з Франції.

У стінах LE GRAND CAFE ви відчуєте себе справжньою королевою, а світлини, у виконанні незмінного партнера і вже хорошої подруги, неперевершеної Ліни Яріш, стануть прекрасним спогадом про чарівний вечір і дивовижну вас!

На заході ви матимете можливість запрезентувати себе, обмінятись візитівками, знайти нових клієнтів, партнерів, подруг по-інтересах.
Забронюйте свою участь у Жіночому Святі заздалегідь“.

Ви ще не знайомі з Марією Бугаєнко? Чудова можливість це виправити, адже Марія не лише справжній професіонал своєї справи, чарівна панянка, неймовірно творча та креативна – ця жінка уособлює жіночність та величезну жіночу мудрість.

Цю подію просто неможливо пропустити!





На правах реклами