Ми у Facebook
25.03.2017, 13:00

Екстра-ліга. Плей-офф. МФК «Кардинал-Рівне» - «ХІТ» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 25 березня, МФК «Кардинал-Рівне» на власному майданчику проведе стартовий поєдинок першого раунду play-off. Суперником рівнян будуть переможці регулярного чемпіонату вітчизняної Екстра-ліги – гравці команди «ХІТ» із Києва, котрі в нинішньому сезоні не програли жодного офіційного матчу.
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», після річної перерви (у минулому сезоні команда Сергія Піддубного не зуміла пробитися до другого етапу чемпіонату) рівняни знову спробують свої сили у плей-офф футзальної Екстра-ліги. Суперник МФК «Кардинал-Рівне» у першому раунді – чемпіон регулярної першості – столичний «ХІТ», який у нинішньому сезоні поки не програв жодного матчу. Ні в чемпіонаті, ні в Кубку України.

Втім, плей-офф та регулярний чемпіонат – різні речі. До того ж триватиме протистояння до двох перемог. Тому шанси на загальний успіх нині мають обидві команди.

Дотепер МФК «Кардинал-Рівне» та «ХІТ» зустрічалися між собою тричі. Рівняни не зуміли обіграти столичну команду жодного разу, зазнавши трьох поразок.

У першому колі чемпіонату Екстра-ліги МФК «Кардинал-Рівне» вдома поступився команді Олега Лук’яненка із рахунком – 0:3. Повторна гра у Києві завершилася перемогою «ХІТа» - 5:2. Гол у тому матчі за рівнян забив Володимир Кручок. Ще один м‘яч у свої ворота забив Сергій Чепорнюк.

У минулому сезоні суперники зустрічалися у півфіналі розіграшу Кубку України. Тоді рівняни програли – 1:4. Єдиний гол у ворота «ХІТа» у тому матчі забив Олександр Басич.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Чвертьфінальна серія плей-офф МФК «Кардинал-Рівне» - «ХІТ» - триватиме до двох перемог однієї з команд. Після матчу у Рівному серія переїде до Києва, де відбудеться другий, а за потреби – і третій матч.

МФК «Кардинал-Рівне» - «ХІТ»

Чемпіонат Екстра-ліги, плей-офф, перший раунд

25 березня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13-00

Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Денис Куций (Харків), Павло Кравцов (Рівне)

Хронометрист: В.Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Ю.Щепанський (Львів)









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ