Ми у Facebook
27.03.2017, 13:46

Як затримали та що загрожує рівнянці, яка вбила свого чоловіка-стиліста

Сергій та Тетяна Літвінови

Про це сьогодні розповів заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк.
Нагадаємо, восьмого лютого у Рівному 23-річна вбила чоловіка. Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та доглядала за двома внуками, а сама терміново вилетіла на відпочинок.

Як розповів Олександр Панасюк, після того як слідчі довели участь підозрюваної у скоєнні злочину, поліцейські встановили, що вона перебуває у Єгипті. Рівнянку оголосили у міжнародний розшук, а нещодавно її затримали компетентні органи країни Єгипет при оформленні довідок.

У квартирі за місцем скоєння злочину поліцейські виявили явні сліди, які свідчать, що саме вона скоїла умисне вбивство. Вина 23-річної рівнянки доводиться рядом зібраних доказів: сліди біологічного походження, допитами свідків.

ВІДЕО: мама жінки, яка жорстоко вбила чоловіка-стиліста у Рівному, розповіла шокуючі деталі (ПОДРОБИЦІ)

Зараз рівнянка затримана тамтешніми правоохоронцями і буде знаходитися в Єгипті близько місяця доки завершиться процедура екстрадиції. Після цього її доставлять в Україну для проведення слідчих дій та притягнення до кримінальної відповідальності.

Крім того, поліцейські встановили, що після скоєння злочину жінка викрала гроші потерпілого у сумі понад 10 тисяч доларів США. У випадку, якщо корисливі мотиви скоєння умисного вбивство буде доведено, злочин перекваліфікують на частину 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає відповідальність у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Відділ комунікації
поліції Рівненської області





На правах реклами