Ми у Facebook
29.03.2017, 09:01

У Рівному злочинців піймали на гарячому

Вчора, 28 березня, на вулиці Соборній екіпаж патрульної поліції побачив двох підозрілих людей з великими повними валізами.
Коли чоловіки побачили патрульний автомобіль, вони почали втікати у напрямок вулиці Хмільної та залізничних колій. Під час переслідування одного чоловіка патрульні зупинили: чоловік ніс 2 сумки, а інший тим часом зник в напрямку ринку Дикого та вулиці Здолбунівської.

У Рівному молодий чоловік влаштував криваву різанину (+ФОТО)

Під час поверхневої перевірки у 28-річного чоловіка інспектори виявили продовольчі товари вітчизняного та іноземного виробництва, походження яких він пояснити не міг, оскільки серед товарів були продукти, які потребували особливих термічних умов (морозиво, йогурти), а поблизу усі магазини були зачинені. У правоохоронців виникла підозра, що ці товари могли вкрасти.



Усім вільним екіпажам передали орієнтування щодо обслідування територій та огляд магазинів, які знаходились поруч на факт крадіжки. Згодом, інспектори з’ясували, що в одному з магазинів на вулиці Соборній відкриті двері запасного ходу та металева решітка. В приміщенні усе було розкидано, а на підлозі валявся зламаний металевий замок.

Рівнянину спалили іномарку (+ФОТО)



Патрульні оперативно встановили та розшукали власника цього магазину та викликали його на місце для підтвердження факту крадіжки чи його спростування. Власник підтвердив крадіжку продовольчих товарів з його магазину, про що він повідомив на лінію "102".

Особу іншого крадія теж встановили.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами