Ми у Facebook
29.03.2017, 13:32

Переможцем «Спортивної зими» визнали «архітекторів» 300-метрової снігової фортеці [+Фото]

Упродовж зими 2016-2017 років на Рівненщині відбувався обласний конкурс «Зимова фортеця». Вона пройшла у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в дошкільних навчальних закладах. Брати участь у заході могли вихованці дошкільних навчальних закладів області разом із вихователями.
Згідно з умовами конкурсу, їм потрібно було облаштувати снігову фортецю висотою щонайменше один метр. Потім зробити спільне фото всіх дітей, котрі вишикувані в шеренгу позаду фортеці і надіслати організаторам. Ті навчальні заклади, котрі залучили найбільшу кількість дітей і зуміли побудувати найдовшу фортецю, будуть відзначені цінними нагородами під час спортивно-масових заходів, які для них проведуть комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області.

Цього разу, перемогу в конкурсі святкував Рівненський дошкільний навчальний заклад ясла-садок компенсуючого типу (санаторний для дітей з неспецифічними захворюваннями органів дихання) №40 «Червоні вітрила». Місцеві діти зуміли побудувати фортецю неймовірною протяжність в 296 метрів, чого сповна вистачило для першого місця. На другій сходинці п’єдесталу розташувався Клеванський дошкільний навчальний заклад загального розвитку №1 (ясла-садок), а замкнув трійку призерів Костопільський дошкільний навчальний заклад № 3 «Сонечко».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний проект OlympicLab повернувся до Рівного

У Рівному запустили новий проект НОК України Olympiclab









Раніше, для того, щоб відзначити призерів, організатори вже відвідували Клевань. Самим лише нагородженням звичайно захід не обійшовся, а був доповнений цікавими спортивними конкурсами для малечі.

Оскільки розпочинати заняття фізичною культурою потрібно ще змалечку, для дітей було вирішено провести спортивно-масовий захід «Перший старт». В його рамках діти дошкільного та молодшого шкільного віку залучаються до різних форм активного дозвілля. Зазвичай це індивідуальні та командні конкурси чи естафети, в яких вони змагаються між собою, використовуючи спеціальний спортивний інвентар. Такі заходи завжди дуже подобаються малятам. Саме під час них, вони, можливо вперше в житті, переживають емоції спортивної боротьби, зі всіма перемогами та невдачами. Це й стимулює їх в майбутньому ще більше займатися фізичною культурою і знову брати участь у подібних змаганнях.

Саме вихованці Клеванського ДНЗ загального розвитку № 1 (ясла-садок) першими, в поточному році, отримали нагоду позмагатися між собою в рамках такого заходу. Цього разу на лінію старту одночасно ступили 4 команди дітей, які напередодні сформували вихователі. Протягом всього заходу ні на хвилину не вщухав шум на майданчику. Всі учасники дуже голосно підтримували своїх товаришів, а вболівальники постійно скандували імена тих дітей, які виконували завдання.





На правах реклами