Ми у Facebook
30.03.2017, 13:26

У Рівному пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів «Інваспорту»

У Рівненському регіональному центрі «Інваспорт» відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Змагання пройшли 24-26 березня. В них прийняло участь 60 спортсменів із Рівненщини, Волині, Донеччини, Дніпра, Запоріжжя, Львівщини, Тернопільщини, Херсонщини, Чернігівщини.
Як розповіли у рівненському «Інваспорті», з вітальним словом перед учасниками змагань виступили: начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Ліпський Віталій Володимирович, заступник начальника регіонального центру «Інваспорт» Демчук Андрій Олександрович та головний суддя змагань Колтаков Микола Володимирович – суддя національної категорії.

На урочистому відкритті змагань Набухотному Роману (Рівненська обл.) та Скоріку Сергію (Дніпропетровська обл.) було вручено посвідчення заслуженого майстра спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору.

Вперше спортивною федерацією незрячих України за підсумками 2016 року проводився конкурс «Кращий спеціаліст року з пауерліфтингу». Кращі спортсмени, тренери та судді були відзначені дипломами в 4 номінаціях:

Номінація «Краща спортсменка»
Галінська Галина (Рівненська обл.)
Чайковська Ольга (Рівненська обл.)
Козирева Василиса (Донецька обл.)

Номінація «Кращий спортсмен»
Куров Роман (Рівненська обл.)
Скорік Сергій (Дніпропетровська обл.)
Романюк Юрій (Донецька обл.)

Номінація «Кращий тренер»
Демчук Андрій (Рівненська обл.)
Котляров Ігор (Донецька обл.)
Фесовець Олександр (Рівненська обл.)

Номінація «Кращий суддя»
Колтаков Микола (Сумська обл.)
Кондратенко Олександр (Рівненська обл.)
Ніколайчук Валерій (Рівненська обл.)

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Також на урочистому відкритті чемпіонату України традиційно були нагороджені дипломами переможці конкурсу малюнку на тему «Рівненщина паралімпійська», що проводився напередодні змагань серед дітей-інвалідів Рівненщини. Переможцями конкурсу стали:

1. Ліценко Анастасія

2. Поліщук Дмитро

3. Кобилинська Дарина

Підсумки чемпіонату України підводились окремо у вагових категоріях та в абсолютній першості з пауерліфтингу та з жиму лежачи.

Чемпіони та призери змагань були нагороджені дипломами та медалями – повний перелік переможців та призерів.

Кращі спортсмени чемпіонату України були відзначені призами від партнерів змагань – компанії-виробника спортивного харчування компанії Рower Рro та «Імперія Спорту» www.empireofsport.com.ua, а також інтернет-магазину одягу та екіпіровки для силових видів спорту Sportfactory.com.ua.





На правах реклами