Натуральні барвники для яєць: дешево і нешкідливо (+ ІНФОГРАФІКА)
Червоні: від яскравого до насичено мідного відтінкук
4 чашки червоного лушпиння цибулі. Варити яйця 30 хвилин – 1 годину. Залежно від часу замочування яйця стануть від яскраво-червоних до темно-червоних.
Поради рівнянам: Як правильно зібрати великодній кошик

Золотаві
Додати до гарячої води 2 – 3 столові ложки куркуми(карі), скип’ятити, щоб колір був інтенсивнішим.
Рожева
Замочити варені яйця у соку з журавлини або буряка.
Фіолетові
Додати до гарячої води квіти фіалок і замочити на ніч. Якщо додати до води трохи лимонного соку, вийде ніжний ліловий колір.
Сині
Два качани дрібно порізаної червонокачанної капусти, літр води і 6 столових ложок білого оцту. Залишити на ніч, щоб вийшов насичений синій колір.
Зелені
Додати до суміші для отримання фіолетового кольору 1 ч. л. соди чи відварити яйця зі шпинатом.
Як перетворити яйця в окрасу великоднього столу?

Крашанки в пастельних тонах
Для ніжно-рожевого і синього натерти шкаралупу пригорщею чорниці чи журавлини.
Великодні ігри та конкурси для дітей
Темно-коричневі
Відварити яйця в 250 мл кави.

як модно пофарбувати яйця, натуральні барвники, барвники, Великдень, фарбування яєць, споживач
Як рано з рівненського автовокзалу їдуть автобуси і маршрутки (II частина)

Літо кличе у дорогу! Тож це найкращий час, аби розширити власні горизонти і вирушити в дорогу. Й запорука хорошої мандрівки – це правильне й доцільне планування. І тут у нагоді стане розклад руху транспорту.
переглядів: 73
Рівненський пологовий будинок чекає майбутніх батьків на День відкритих дверей

Пологовий будинок Рівненської міської ради запрошує майбутніх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться у суботу, 19 липня, о 10:00. Це чудова нагода ознайомитися з умовами та процесом пологів, а також отримати відповіді на всі питання, що турбують майбутніх батьків.
переглядів: 87
Сало по-українськи: традиція, смак і трохи користі

Сало — це більше, ніж просто їжа. Для багатьох українців воно — символ дому, традицій, душевної гостинності й навіть національної ідентичності. Поки хтось іронізує, мовляв, без сала в Україні й хліб не смакує, ми розповімо: чому цей продукт досі залишається улюбленим, чим корисний (і коли — ні), як його їдять та з чим поєднують.
переглядів: 144
Ботулізм та літня спека: як уникнути небезпеки при споживанні риби – рекомендації фахівців

Державне агентство меліорації та рибного господарства України наголошує на важливості дотримання правил безпечного споживання риби та морепродуктів у літній період. У зв'язку зі спекою значно зростає ризик харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій, серед яких особливу небезпеку становить ботулізм.
переглядів: 148
Другий урожай: що посадити в липні, щоб отримати врожай до осені

Липень – не лише пора збору першого врожаю, а й чудова можливість для дачників та городників отримати "другу хвилю" свіжих овочів та зелені. На звільнених грядках, які вже віддали свої ранні весняні дари, можна знову садити культури, що дозволить насолоджуватися вітамінами до пізньої осені або навіть наступної весни.
переглядів: 144
Реклама