Ми у Facebook
14.04.2017, 08:30

Сьогоднішню гру рівненській «Верес» проведе з порожніми трибунами

Домашній матч проти команди «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) у п'ятницю, 14 квітня, рівненський «Верес» зобов’язаний провести без глядачів. Таким чином Федерація футболу покарала рівнян за «попередні гріхи». Сам поєдинок відбудеться у Рівному на стадіоні «Авангард», початок запланований на 16:00.
Як повідомила Інформаційна служба НК «Верес», рівненський клуб «отримав офіційне рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, що стосувалося неналежної поведінки вболівальників під час матчу 18 березня 2017 року «Верес» - «Колос». Згідно з цим рішенням, за використання піротехніки клуб заплатить штраф 5000 грн.

Тим часом, з поразки розпочали друге коло чемпіонату України U-19 серед команд Першої ліги юнаки рівненського "Вереса". У Здолбунові команда Ореста Баля поступилася лідеру турніру - ФК "Львів".

"Верес" - ФК "Львів" - 1:5 (0:1)

Чемпіонат України U-19, Перша ліга, 8 тур Здолбунів, стадіон "Локомотив", 14-00

"Верес": Грилюк - Луць, Бакшин, Киричук, Мамчур, Джум, Баранович, Гуринович, Кравчук, Приходько, Гайдучик. Запасні: Гусарук, Тимошицький, Гордійчук, Єрмолін, Нагайник, Ящук, Крейч. Тренер: Орест Баль.

ФК "Львів": Широкий - Савошко, Бариляк, Глушко, Чепа, Янчак, Горін, Романчук, Вичіжанін, Ременяк, Дроздовський. Запасні: Стефюк, Турко, Семенюк, Синицький, Тягло, Карвацький, Дахновський. Головний тренер: Андрій Чих.

Голи: Джум (58) - Романчук (43), Горін (60), Савошко (64), Ременяк (66, 86).

Львів`яни, які дотепер не втратили у чемпіонаті жодного очка, були безумовним фаворитом матчу. Адже гості тривалий час грають фактично одним складом. До того ж, команда Андрія Чиха провела серйозну підготовку до старту у другому колі чемпіонату - у вигляді двох зимових зборів.

У "Вересі" ж взимку сталося чимало кадрових змін. На тренерському містку Дмитра Улянчука замінив Орест Баль. Фактично повністю змінився і склад команди. Із тих, хто виступав у футболці "Вереса" восени - нині залишилося лише четверо: Сергій Тимошицький, Микола Гайдучик, Олександр Бакшин та Юрій Луць. Нині ж кістяк команди - це здебільшого рівняни і вихованці ДЮСШ "Верес".

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» у гостьовому матчі зі «Скалою» перервав свою програшну серію

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Незважаючи на усе це, номінальні господарі (матч проходив на стадіоні "Локомотив" у Здолбунові) практично весь перший тайм стримували натиск суперника, помилившись лише одного разу.

А після перерви Андрій Джум взагалі реалізував контратаку, красиво перекинувши воротаря львів`ян і зрівнявши рахунок.

Після цього "Верес" навіть мав шанс вийти вперед. Втім, натомість рівняни дуже швидко пропустили. При чому - одразу тричі упродовж шести хвилин.

А у підсумку гра завершилася поразкою "червоно-чорних" - 1:5.

Гру наступного туру чемпіонату U-19 "Верес" проведе 19-го квітня на виїзді проти ФК "Опір".

Орест БАЛЬ, тренер команди "Верес" U-19:

- Я подякував хлопцям за хорошу гру у першому таймі. Вважаю, що до перерви ми майже на рівних грали із сильним суперником. На початку другого тайму навіть зуміли зрівняти рахунок. Але потім, очевидно, хлопців здолала втома. Це природньо. Ми не проходили тренувальних зборів. А регулярно тренуватися почали лише днів десять тому. Отож на весь матч хлопців не вистачило. А із втомою з`явилися і тактичні помилки...

Андрій ЧИХ, головний тренер ФК "Львів":

- Вважаю перемогу закономірною. І результат - також. У нас було ще декілька хороших моментів, аби забити, які ми не реалізували.





На правах реклами