Ми у Facebook
19.04.2017, 13:00

Христина Соловій співала у Рівному лемківських пісень (+ФОТО, ВІДЕО)

Лише нещодавно Україна дізналася про Христину Соловій, а вже сьогодні "принцеса лемків" подорожує країною з сольним турне.
Привезла свою творчість Христина й до Рівного. Як розповіла "принцеса лемків", програма туру передбачала 12 пісень, 10 з яких лемківські і 2 авторські, проте рівняни, які прийшли на концерт мали змогу почути ще й декілька пісень з майбутнього альбому співачки.



БІЛЬШЕ ФОТО

- Ніяких танців, балетів не буде. Буде лише музика. Я в першу чергу не артист, а музикант, - зазначила перед концертом Христина Соловій.

І дійсно, Христина вразила рівнян надзвичайною чуттєвістю, щирістю та безпосередністю виконання. Як зазначила сама співачка, на сцені вона намагається бути справжньою і донести цю щирість до аудиторії. У Рівному їй це вдалось - їй підспівували, підтанцьовували та кілька разів просили на біс.



БІЛЬШЕ ФОТО

До слова, Христина Соловій виступила у Рівному з концертом вперше, проте вона сподівається, що ще неодноразово приїде до нашого міста.



Читати також:

Львів'янка Христина Соловій - дівчина, що змусила плакати Святослава Вакарчука [+ІНТЕРВ'Ю]

Концерт до 730-річчя Рівного: Христина Соловій "зачепила" рівнян за живе, а "OT VINTA" й "ТНМК" змусили танцювати та стрибати [+Фото]





На правах реклами