Ми у Facebook
20.04.2017, 17:25

У чвертьфінал Кубка області з футболу потрапив лише один представник другої ліги [+Відео]

У суботу, 15 квітня, на Рівненщині відбулася основна частина матчів 1/8 фіналу Кубка області з футболу. За результатами цих поєдинків до наступного етапу потрапили сім представників першої ліги і лише одна команда з другого дивізіону – ФК «Острог-Академія».
Результати матчів 1/8 фіналу.

12 квітня, "Колос" – ФК "Малинськ" 2:3
15 квітня, ФК "Садове" – "Продторгобладнання" 2:1, ФК "АГАТ" (Гоща) – "Полісся" (Малятин) 2:1, "Случ" – "Ізотоп-РАЕС" 1:1 пп 4:3, "Калина" – "Маяк" 2:7, ФК "Млинів" – "Сокіл" 0:1, "Коливань" – ФК "Острог-Академія" 2:3, ФК "Рафалівка" – "Полісся" (Рокитне) 1:0

Один з головних претендентів на перемогу у Кубку – ФК «Малинськ» - першим потрапив до 1/4 фіналу, щоправда поєдинок проти дебютанта першої ліги з Кричильська виявився непростим. Команда Богдана Самардака, ведучи в рахунку, в середині другому тайму вже програвала і забила переможний третій м'яч на першій компенсованій хвилині.

Щодо іншого фаворита, то сарненський «Маяк» несподівано легко розгромив у Бугрині місцеву «Калину» з рахунком 7:2. Земляки бугринців, команди першої ліги з Гощі та Садового проводили матчі проти команд з районних чемпіонатів на власних майданчиках. В обох випадках вищі «на дві голови» клуби здобули скромні перемоги з результатом 2:1. Особливо непростим виявився поєдинок у «агатівців», які першими в дербі пропустили вже на 15 хвилині, а відігратися зуміли лише у середині другого тайму.

Запеклою виявилася боротьба у Березному, де «Случ», маючи перевагу над «Ізотоп-РАЕС» в одного гравця з 10-ї хвилини, примудрився пропустити на четвертій компенсованій хвилині поєдинку і довів справу до післяматчевих пенальті. Щоправда, тут господарям посміхнулася фортуна і вони вибили Вараш із розіграшу Кубка.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Футбольний сезон на Рівненщині розпочався матчами 1/16 фіналу Кубка

ОДЕК втратив лідерство у Чемпіонаті області

У єдиному матчі, де зустрічалися команди другої ліги, теж не обійшлося без інтриги та закрученого сюжету. Двічі «Коливань» на рідному стадіоні в Клевані вела у рахунку, але острозька команда відігрувалася на 34 та 70 хвилинах, після чого забила вирішальний м'яч за шістнадцять хвилин до фінального свистка. Саме ФК «Острог-Академія» стала єдиним клубом нижчого дивізіону, котрий пройшов у 1/4 фіналу.

А вже у вівторок, 18 квітня, у офісі Рівненській обласній федерації футболу відбулося жеребкування чвертьфіналів Кубка області. Сліпий жереб наступним чином розподілив команди за парами:

22 квітня, субота, 15:00 ФК "Садове" – "Маяк" (Сарни), 15:00 ФК "Острог-Академія" – ФК "АГАТ" (Гоща), 15:00 ФК "Рафалівка" – "Сокіл" (Радивилів), 26 квітня, середа, "Случ" (Березне) – ФК "Малинськ"








На правах реклами