Ми у Facebook
25.04.2017, 11:32

“Я вимагаю вибачень” - заявила Оля Полякова на зустічі із рівненськими активістами (+ВІДЕО)

Концерту, який відбувався вчора, 24 квітня, передувало кілька гучних подій.
Задовго перед виступом Ольги Полякової у соцмережах почали з’являтися повідомлення, що концерт потрібно відмінити, адже співчака виступала у Росії. Перед концертом на афішах з’явилися наліпки про те, що виступ відмінили й квитки потрібно повернути. Також перед концертом почали збиратися активісти з вимогами про відміну концерту та правоохоронці. Співачка вирішила зустрітися з активістами.

Полякова у Рівному: “Бути чи не бути?”



Відео журналістки Вікторії Мамотюк.


Відразу зустрівшись з активістами, співачка зажадала вибачень за заяви на сесії Рівненської облради про те, що вона виступала у Криму та ЛНР та ДНР, адже щодо цього є відеозапис. Також Ольга Полякова заявила про свою патріотичну позицію:

Чи виступить у Рівному Оля Полякова


- Я не виступала в Росії - це моя особиста позиція...Особисто я, моя сім’я подарувала броньовик на АТО, машину, яка ремонтує техніку...Це все моя позиція з перших днів війни, яка зараз відбувається на сході України. Я проти окупації Криму, я проти агресії Росії на cході України. Я перша артистка, яка поїхала на схід України з концертами. За два роки там нікого не було, я перша артистка, яка поїхала з турами. На моїх концертам завжди безкоштовно учасники АТО, інваліди АТО. Це факти про які ви не знаєте, бо ви мною не цікавитеся... Я вимагаю вибачень через брехню через Крим та утворень на сході України, - заявила Ольга Полякова.

Зрада-зрадушка чи народна героїня: рівняни обговорюють скандал з Поляковою

- Ця людина, яка виступала на сесії обласної ради зараз перед вами. Капітан “Сивий”, окремий штурмовий батальйон “Айдар”. Якщо є якісь претензії щодо мого виступу, позивайтесь, будь ласка, в суд. Але перед тим як робити якісь висновки, потрібно взяти повний відеозапис мого виступу на сесії обласної ради. ... Ось є рішення сесії міської ради прийняте 23 травня 2016 року, де написано, що в місті Рівному такі концерти такої видатної артистки та співачки у місті Рівному недопустимі, - заявив активіст Сергій Пандрак.



Відео журналістки Вікторії Мамотюк.



На що Ольга Полякова зазначила, що заборонити концерт ніхто не має права, адже люди купили квитки, а також висловила сподівання, що її концерт пройде безпечно.

Перед концертом, о 17.48, правоохоронці отримали повідомлення, що будівля театру замінована, а тому глядачів евакуювали. Після того, як будівлю перевірили, концерт відбувся.





На правах реклами