Ми у Facebook
27.04.2017, 13:00

На Рівненщині стартує Всеукраїнський збір підписів «Не дамо вкрасти землю!»

Над Україною нависла нова загроза, пов’язана зі спробами поспіхом відкрити дикий ринок землі сільськогосподарського призначення, до якого країна абсолютно не готова.
Якщо такий ринок запрацює, національне багатство українського народу узурпують фінансові клани. Щоб зупинити розпродаж землі і застерегти владу від безвідповідальних рішень, Аграрна партія розпочала Всеукраїнський збір підписів «Не дамо вкрасти землю!».

Всеукраїнський збір підписів «Не дамо вкрасти землю!» – це акція, що має об’єднати всіх українців – і селян, і городян, і виробників, і споживачів, бо йдеться про поспішний продаж національного багатства України. Кожен підпис – це матеріалізована думка народу, яка буде принесена під стіни парламенту, щоб зупинити нардепів, від яких тепер залежить доля української землі.

Для того, щоб донести до громадськості ключові проблеми, які роблять відкриття ринку землі в теперішніх умовах вкрай небезпечним та презентувати стратегію земельної реформи, яку розробили експерти Аграрної партії України, Рівненська обласна партійна організація Аграрної партії України проведе прес-конференцію «Не дамо вкрасти землю!».
До участі в обговоренні цього актуального питання для кожного українця за одним столом зберуться фермери, експерти-аграрії, члени Аграрної партії України.

Тільки разом МИ НЕ ДАМО ВКРАСТИ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ І ПОЗБАВИТИ НАШУ КРАЇНУ МАЙБУТНЬОГО!

Прес-конференція «Не дамо вкрасти землю»
Коли? 28 квітня 2017 року о 12 годині
Де? Конференц-зал газети «Сім днів» (вулиця Поштова, 2 (колишній магазин «Обнова») на другому поверсі)


Організатори: Рівненська обласна партійна організація Аграрної партії України






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ