Ми у Facebook
04.05.2017, 12:07

Неподалік Рівного подружжя жорстоко били, доки не отримали долари (+ФОТО)

У селі Вересневе дорослих зв’язали, а дитину зачинили у ванній.
Близько опівночі четвертого травня, коли 35-річний мешканець села Вересневе Рівненського району був на подвір’ї свого господарства, до обійстя увірвалися троє невідомих у масках, збили його з ніг та бити битами по всьому тілу. При цьому нападники російською мовою питали, де гроші, а потім одягнули кайданки.

У цей час ще двоє чоловіків у балаклавах пішли до будинку, де жертвою стала і 31-річна дружина. Її теж побили, зв’язали клейкою стрічкою і вимагали гроші.

Потім чоловіка привели до будинку, де зняли з нього кайданки, зв’язавши руки та ноги подовжувачами та мотузкою від штор. Жінку відвели до підвального приміщення, а семирічну дівчинку розбійники зачинили у ванній кімнаті.

Нападники домоглися свого і забрали 18 тисяч 900 доларів США із сумки господаря.

У Рівному обстріляли магазин




Після цього зловмисники зникли у невідомому напрямку. Першою зуміла звільнитись дружина, яка одразу повідомила до поліції. Лікарі швидкої медичної доставили подружжя із забоями голови, м’яких тканин обличчя та ніг в приймальне відділення Рівненської центральної міської лікарні, звідки після надання допомоги відпустили їх до дому.

Рівненщина: рятувальники прийшли на допомогу бабусі та дворічному хлопчику




Правоохоронці з місця події вилучили речові докази та проводять слідчі й розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ