Ми у Facebook
10.05.2017, 19:00

У рівненському притулку відбувся день відкритих дверей (+ФОТО, ВІДЕО)

2 травня 2017 року в Центрі стерилізації бездоглядних тварин КАТП 1728 відбувся День відкритих дверей.
Це свято для собак і людей ініціювала і організувала Наташа Ковальчук-Князева. Сама Наталія вперше потрапила до центру рік тому. Ця подія суттєво змінила її життя на краще, і напевне, саме тому вона вирішила подарувати цю радість і іншим людям, які ще вагаються, чи варто їм ставати волонтерами.

Собаче життя Рівного, або Як Рівне стало "столицею собак" [+Фото]

Відвідувачі приїжджати до притулку з подарунками. Так, опікуни Білочки, яку нещодавно забрали господарі, привезли гарні миски для собак і дали 500 грн, за які були придбані повідки з нашийниками (300 грн) і сироватка Гіскан-5 (200 грн). Отже, тепер собак в притулку можуть спокійно вигулювати, справа лише за волонтерами, які виберуть собі вихованців і будуть регулярно їх вигулювати. Перші кроки в цьому напрямку вже зроблені: кожен з відвідувачів обрав листівку з собакою, який йому сподобався, щоб взяти його під своє «крило». Відвідувачі погодували собак їжею, яку принесли, ще трохи лишилося і на потім.

Безпритульні собаки Рівного: як вирішити проблему? [+ІНТЕРВ'Ю]

Працівники притулку щиро дякують всім, хто у свій вихідний день згадав про тваринок, які терпляче чекають господарів у вольєрах, і прийшов подарувати їм хоч трішечки щастя.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ