М'ясна пательня для рівнян(+рецепт)
-Куряче філе – 150 г
-Свинний биток – 150 г
-Кабачки – 200 г
-Печериці – 100 г
-Помідори – 100 г
-Цибуля ріпчаста – 70 г
-Болгарський перець – 50 г
-Китайський кисло-солодкий соус – 50 г
Петрушка, кріп, часник, сіль, перець, коріандр, хмелі-сунелі – за смаком Олія для смаження
Час приготування: 15-20 хвилин
Вихід: 4 порції

Як готуємо: Ріжемо м’ясо соломкою, а овочі – крупними кубиками. Ставимо на плиту дві пательні – одну чавунну, на якій потім будемо подавати готову страву, – просто грітися, а на іншу наливаємо олію. Коли олія нагріється, викладаємо на пательню м’ясо і обсмажуємо до рожевого кольору на слабкому вогні.

Коли м’ясо буде майже готовим, додаємо кабачки з цибулею.

- Помішувати інгредієнти на пательні потрібно дуже обережно, щоб на виході ви не отримали «каші» замість рівних шматочків, - радить шеф-кухар Христина Мадоян. – Для цього краще крутити сковорідкою за ручку. Після кабачків на пательню викладаємо печериці з болгарським перцем.

- Гриби потрібно порізати на чотири частини, - каже кухар. - Якщо печериці невеликого розміру, то ріжемо навпіл. Коли страва майже готова, додаємо спеції, помідори, китайський соус і часник.

- Спеції потрібно давати у самому кінці приготування страви, коли овочі майже готові, - радить шеф-кухар. – Якщо їх додати на початку або в середині приготування, то м’ясо і овочі втратять свої смакові якості. Додаючи спеції у кінці, ми зможемо відчути смак і м’яса, і овочів, і самих спецій. Замість помідорів можна використовувати томатну пасту. Для цього кухар радить трішечки розбавити її водою і додати до страви у самому кінці приготування. - Єдине, чим можна зіпсувати «М’ясну пательню» - це пересолити, - каже Христина Мадоян. – Тому раджу з сіллю бути дуже обережними. Якщо спецій буде забагато, то страва буде гіркою. Для того, щоб перевірити, чи готова страва, необхідно дерев’яною шпажкою проколоти м’ясо та овочі. Якщо вони м’які, значить вже готові.

- Для приготування «М’ясної пательні» можна взяти будь-яке м’ясо за вашим бажанням і смаком, - розповідає шеф-кухар Христина Мадоян. – Це може бути телятина, баранина.«Пательню» можна приготувати без м’яса (це для тих, хто його не вживає). Але обов’язково додати баклажани. Кухар каже, що тоді вийде смачне овочеве соте. Готову страву викладаємо на розігріту пательню і посипаємо дрібно порізаною зеленню.
Джерело: М'ясна пательня

смачний рецепт, готуємо дома, рецепт, страва дня, м'ясна пательня, пательня, споживач
Чи обов'язково змінювати документи після одруження?

Після реєстрації шлюбу в Україні подружжя має право змінити своє прізвище на спільне або взяти подвійне прізвище, розповідає начальниця Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юлія Бабина.
переглядів: 241
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 180
Exist.ua – коли важлива якість та надійність запчастин

Exist.ua: великий вибір автозапчастин і моторних олив, пошук за VIN, мобільний додаток і швидка доставка по Україні для вашого авто
переглядів: 201
Програмування для дітей: як зробити навчання цікавим і ефективним?

Дізнайтесь, як зробити програмування для дітей цікавим та ефективним. Обирайте програми UA Teens у Львові та записуйтесь на заняття вже сьогодні!
переглядів: 198
Кавовий ритуал: як зернова кава змінює ваші ранки

Ранок — це не просто початок нового дня, це також час, коли ми налаштовуємося на правильний темп дня і формуємо свій настрій. У багатьох людей цей момент не обходиться без чашки ароматної кави. Але є різниця між справжньою зерновою кавою і швидким розчинним напоєм. Зернова кава — це якість та насичений смак. Хоча вона вимагає трохи більше часу та уваги при приготуванні, вона приносить набагато більше задоволення. Від процесу помелу до першого ковтка — це особлива медитація, яка допомагає сповільнитися, зосередитися і почати день усвідомлено.
переглядів: 203