М'ясна пательня для рівнян(+рецепт)
-Куряче філе – 150 г
-Свинний биток – 150 г
-Кабачки – 200 г
-Печериці – 100 г
-Помідори – 100 г
-Цибуля ріпчаста – 70 г
-Болгарський перець – 50 г
-Китайський кисло-солодкий соус – 50 г
Петрушка, кріп, часник, сіль, перець, коріандр, хмелі-сунелі – за смаком Олія для смаження
Час приготування: 15-20 хвилин
Вихід: 4 порції

Як готуємо: Ріжемо м’ясо соломкою, а овочі – крупними кубиками. Ставимо на плиту дві пательні – одну чавунну, на якій потім будемо подавати готову страву, – просто грітися, а на іншу наливаємо олію. Коли олія нагріється, викладаємо на пательню м’ясо і обсмажуємо до рожевого кольору на слабкому вогні.

Коли м’ясо буде майже готовим, додаємо кабачки з цибулею.

- Помішувати інгредієнти на пательні потрібно дуже обережно, щоб на виході ви не отримали «каші» замість рівних шматочків, - радить шеф-кухар Христина Мадоян. – Для цього краще крутити сковорідкою за ручку. Після кабачків на пательню викладаємо печериці з болгарським перцем.

- Гриби потрібно порізати на чотири частини, - каже кухар. - Якщо печериці невеликого розміру, то ріжемо навпіл. Коли страва майже готова, додаємо спеції, помідори, китайський соус і часник.

- Спеції потрібно давати у самому кінці приготування страви, коли овочі майже готові, - радить шеф-кухар. – Якщо їх додати на початку або в середині приготування, то м’ясо і овочі втратять свої смакові якості. Додаючи спеції у кінці, ми зможемо відчути смак і м’яса, і овочів, і самих спецій. Замість помідорів можна використовувати томатну пасту. Для цього кухар радить трішечки розбавити її водою і додати до страви у самому кінці приготування. - Єдине, чим можна зіпсувати «М’ясну пательню» - це пересолити, - каже Христина Мадоян. – Тому раджу з сіллю бути дуже обережними. Якщо спецій буде забагато, то страва буде гіркою. Для того, щоб перевірити, чи готова страва, необхідно дерев’яною шпажкою проколоти м’ясо та овочі. Якщо вони м’які, значить вже готові.

- Для приготування «М’ясної пательні» можна взяти будь-яке м’ясо за вашим бажанням і смаком, - розповідає шеф-кухар Христина Мадоян. – Це може бути телятина, баранина.«Пательню» можна приготувати без м’яса (це для тих, хто його не вживає). Але обов’язково додати баклажани. Кухар каже, що тоді вийде смачне овочеве соте. Готову страву викладаємо на розігріту пательню і посипаємо дрібно порізаною зеленню.
Джерело: М'ясна пательня

смачний рецепт, готуємо дома, рецепт, страва дня, м'ясна пательня, пательня, споживач
Куди українці витрачають кошти із Зимової єПідтримки та Національного кешбеку

Світло, опалення та газ — 56% отриманих коштів українці спрямували на оплату комунальних послуг.
переглядів: 260
Як доглядати за розсадою перцю та помідорів: поради для гарного врожаю

Розсада перцю та помідорів вимагає правильного догляду, щоб забезпечити гарний урожай. Дотримуючись основних правил вирощування, ви отримаєте здорові та міцні рослини.
переглядів: 266
Сьогодні діятимуть графіки відключення електроенергії: кому вимикатимуть світло

18 лютого будуть застосовуватись заходи обмеження потужності для промисловості та бізнесу.
переглядів: 302
Двом рівнянам загрожує довічне ув’язнення за диверсію

Прокурори Рівненської обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт щодо двох жителів обласного центру. Їм інкримінують диверсію, вчинену групою осіб за попередньою змовою в умовах воєнного стану.
переглядів: 626
На Шкільній та Замковій тимчасово відключили воду через аварію

Сьогодні, 17 лютого, з 14:15 у зв’язку з пошкодженням водопроводу тимчасово відсутнє водопостачання в будинках на вулицях Шкільній та частково Замковій.
переглядів: 390