23.05.2017, 07:30

Десерт з ревенем для рівнян

Стебла ревеню(рамбамбару) додають у різноманітні наїдки: кисіль, суп, варення, мармелад і звичайно у компот, щоб підкислити. Пропонуємо смачний бісквітний пиріг з яскравим смаком, що знайомий з дитинства.

Інгредієнти:

-яйця курячі - 4 шт.
-цукор - 3/4 склянки
-масло вершкове - 200 г.
-борошно пшеничне - 150 г.
-крохмаль картопляний - 4 ст.ложки
-розпушувач тіста - 1 ч.ложка
-цукор ванільний - 1 ст.ложка
-ревінь (стебла) - 4 шт.
-пудра цукрова - 2-3 ст.ложки
Розраховано на 4 порції



Приготування:

Готувати тісто дуже просто і швидко:
— для початку масло розтопити та зачекати аби трішки охололо;
— ревінь помити та порізати на невеликі брусочки;
— у глибокій мисці дуже добре за допомогою блендера(міксера) збити яйця, поступово додаючи цукор і ванільний цукор;

Торт "Наполеон" із заварним кремом для рівнян

— далі додати масло, перемішати і поступово додавати просіяне борошно з розпушувачем та крохмалем. Тісто має бути трішки густішим за сметану.
— у формі (діам.26 см) дно застелити папером для випічки, а боки змастити маслом. Вилити масу у форму, зверху викласти ревінь, за бажанням можна посипати "крупою" з масла і борошна (руками зробити крихти).

Смачного!

Джерело: Пиріг з ревенем

Статті до теми:
Скільки цукру ми споживаємо?(+ІНФОГРАФІКА)
Топ-5 рецептів тортів без випічки [+Фото]
Смачні й шкідливі продукти, які не варто споживати
Щасливе Рівне