Ми у Facebook
24.05.2017, 16:26

Таксист, якого підозрюють у вбивстві молодої дівчини, шокував навіть суддів (+ВІДЕО)

Чоловік зробив кілька гучних заяв.
Одеський суд заарештував підозрюваного у вбивстві 17-річної студентки на два місяці без права застави. 26-річний таксист Андрій Пейчев розповів, що підвозив дівчину. Дорогою він задушив її, а тіло намагався спалити у лісосмузі.

Чоловік хотів до сина: покінчив з життям батько загиблого відомого рівненського перукаря


Чоловік також приголомшив суддів ще одним зізнанням у вбивстві жінки в 2014 році. Свої дії пояснив, що з дитинства не міг контролювати напади агресії. Через це правоохоронці перевіряють його на причетність до інших схожих злочинів.



Відео належить ТСН, телеканал 1+1.

Рівненщина: у ДТП потрапила швидка медична допомога — є постраждалі (+ФОТО)


Відомо, що підозрюваний має дружину та однорічну дитину. Несподівано він просив застосувати до нього найвищу міру покарання.

- Хочу попросити смертної кари – я не гідний жити далі. Я намагався себе стримувати, мене зсередини щось якось штовхало, ще з дитинства почав над тваринами знущатися. Були напади агресії, навіть якщо нікого не було під рукою, міг над собою знущатися, - розповів Андрій Пейчев.

Нагадаємо, труп 17-річної студентки юридичної академії Тетяни Маснюк, яку шукали майже тиждень в Одесі, знайшли в лісосмузі за містом. За підозрою в убивстві правоохоронці затримали таксиста, чоловік показав і місце злочину.

Про це повідомляє ТСН.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами