Ми у Facebook
29.05.2017, 15:33

У рівнянина мобільний телефон вирвали з рук

Сьогодні, 29 травня, вранці патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Небесної Сотні двоє невідомих осіб пограбували чоловіка й відібрали мобільний телефон.
Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, і 31-річний рівнянин надав їм чіткий опис зловмисників. Поліцейські обслідували прилеглі території місця події.

Рівненщина: мотоцикліст потрапив у лікарню



Незадовго, поруч із житловим будинком, на вулиці Небесної Сотні, патрульні помітили двох невідомих осіб, які відповідали наданому заявником орієнтуванню. Помітивши службовий автомобіль, один з невідомих почав втікати. Наздоганяючи втікача, полісмени побачили, як він дістає із кишені мобільний телефон та викидає його. Чоловіка інспектори затримали поруч із під'їздом житлового будинку.

На Рівненщині молодий чоловік зник, бо упав у річку



Він чинив непокору, поводив себе агресивно в результаті чого патрульні застосували заходи фізичного впливу та одягнули спецзасіб кайданки. Оглянувши місце, де 25-річний рівнянин викинув телефон, патрульні знайшли мобільний телефон марки Philips, який, зі слів потерпілого, в нього вирвали з рук.



На місце події прибула слідчо-оперативна група. Затриманих осіб патрульні освідували на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі у лікаря нарколога та доставили до Рівненського відділення поліції для встановлення всіх обставин вчиненого правопорушення.

Про це повідомила патрульна поліція Рівного.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами