Ми у Facebook
31.05.2017, 13:00

Шістьом провідним футболістам рівненського «Вереса» запропонували нові контракти

Керівництво НК ФК «Верес» (Рівне) запропонувало шістьом гравцям нові контракти. Мова йде про Олександра Ільющенкова, Богдана Когута, Ростислава Волошиновича, Антона Котляра, Руслана Степанюка і Сергія Борзенка. Офіційну дану інформацію в клубі ще не прокоментували.
Про пропозицію гравцям рівненського клубу повідомив «ВСЕ про СПОРТ», журналістам якого це стало відомо з власних джерел.

Зокрема, продовжити кар'єру у лавах "червоно-чорних" запропоновано воротарям Олександру Ільющенкову і Богдану Когуту, півзахисникам Ростиславу Волошиновичу, Антону Котляру, Руслану Степанюку, а також капітану команди, захиснику Сергію Борзенку. Інформації щодо умов контрактів наразі немає.

Відзначимо, нещодавно капітан "Вереса" і найрезультативніший оборонець чемпіонату Першої ліги Сергій Борзенко поділився враженнями від сезону після заключної домашньої гри проти "Черкаського Дніпра":

- Хочу сказати величезне "дякую" усім нашим найпалкішим і найвідданішим вболівальникам, які приходили на кожен матч і підтримували нас. Ми грали для них, грали за них і за місто Рівне.

Щодо нашої команди - то усі хлопці молодці. Впродовж року вони усі максимально віддавалися футболу. Щось вийшло краще, щось - гірше. Але знаю точно, що ми зробили усе, що було в наших силах. Десь, не дотисли до потрібного максимального результату... Хоча, вважаю, що нинішній результат - теж дуже хороший.

Дуже хотілося б зберегти цю команду. Щоб вона і далі розвивалася. Команда дуже хороша. Але це вже більше питання до керівництва клубу.

- Як вважаєш, чого не вистачило команді, аби посісти одне із перших двох місць у турнірній таблиці?

- Не вистачило концентрації в деяких домашніх іграх. Особливо, наприкінці сезону. Не вистачило завершальних ударів. Ми створювали багато моментів, але не зуміли здобути максимальної кількості очок в домашніх матчах.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» не зумів забити «Черкаському Дніпру»

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Тим часом, Антон Котляр став найкращим гравцем матчу 33-го туру чемпіонату Першої ліги "Верес" - "Черкаський Дніпро" за версією відвідувачів сайту рівненського клубу.

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», за кандидатуру флангового півзахисника проголосували 25,82% респондентів (110 вболівальників).

Другим у традиційному рейтингу цього разу став Олександр Ільющенков - 19,95% голосів респондентів (85 вболівальників). Третім - Євген Морозенко - 11,5% голосів респондентів (49 вболівальників).

Загалом участь у голосуванні взяли 426 вболівальників.

Нагадаємо, що у минулу суботу, 27 травня, «Верес» в останній домашній грі сезону зіграв унічию з ФК "Черкаський Дніпро" 0:0 і забезпечив собі бронзові медалі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги сезону 2016-17 рр. Нині рівняни готуються до останнього матчу цього сезону у Харкові проти місцевого ФК "Геліос".





На правах реклами