Ми у Facebook
03.06.2017, 09:30

На Рівненщині зловмисники, назвавшись "міліцією", вимагали гроші та побили літніх жінок (+ ФОТО)

Зараз нападників розшукують
У День захисту дітей головного лікаря з Рівного затримали на хабарі (+ПОДРОБИЦІ)

Близько четвертої ранку 1 червня до будинку жительки хутора Лукавець увірвалися двоє невідомих. Аби збагатитися за чужий кошт, зловмисники завдали численних ударів літнім жінкам. Обоє нині перебувають у лікарні, а нападників розшукують поліцейські, повідомляє відділ комунікації
поліції Рівненської області.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у будинку проживають дві рідні сестри, 71-го та 82-х років. На стук у двері жінки прокинулися. Одна з них запитала, хто там, і у відповідь почула: «Міліція». Відчинивши клямку, двоє невідомих чоловіків обухом сокири почали наносити їм численні удари, вимагаючи гроші. Обох сестер зухвальці зв’язали, аби ті зізналася, де заощадження. Однак одній з них вдалося вирватися і побігти до сусідів за допомогою, які і викликали поліцію. Перевернувши все у будинку, нападники втекли.

У Рівному чоловіка багато разів ударили ножем (+ФОТО)

Обох потерпілих із численними забоями та у шоковому стані госпіталізували до Березнівської центральної районної лікарні.



За фактом розбою, поєднаним із проникненням, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії щодо встановлення особи зловмисника.
Скільки грошей та чим заволоділи злочинці, встановлюватимуть слідчі під час досудового розслідування.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами