Ми у Facebook
08.06.2017, 19:00

Цього тижня на рівнян чекають запальні спідвейні вихідні

10 та 11 червня у Рівному відбудеться 3-й етап SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP


Два дні, 10 та 11 червня, на рівненському стадіоні «Мототрек» будуть проходити змагання 3-го етапу Міжнародної Ліги Спідвею «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP». У перший день мають відбутися командні гонки, а в другий – особистий залік. У Лізі братимуть участь команди з 5 різних країн: Польщі, України, Чехії, Словаччини та Угорщини.

Честь «Рівненського Міського Спортивно-Технічного Клубу» у третьому етапі «SFC» будуть захищати гонщики Віталій Лисак, Станіслав Мельничук, Андрій Кобрін та Максим Росощук.

До слова, рівнянин Марко Левішин, який брав участь у попередніх двох етапах, разом із Віктором Трофимовим буде учасником Чемпіонату Європи цієї суботи, тому організатори Ліги сподіваються, що вони встигнуть приїхати на «SFC» у неділю та візьмуть участь в індивідуальному заліку.

Рівненський гонщик Марко Левішин: "Пішов прямим мотоциклом в огорожу"





– Вперше за останні чотири роки рівненський (спідвейний – авт.) клуб став учасником міжнародної ліги та одним зі співзасновників цієї ліги – «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP». Суть цієї ліги у тому, щоб дати можливість молодим спортсменам отримати досвід, – розповідає керівник «Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею» та директор КЗ «РМСТК» Сергій Головня.





Головний кубок змагань, який забере до себе команда-переможець за підсумком 5 етапів, створив майстер зі Словаччини. А троє переможців 3-го етапу отримають медалі та міні-кубки вже у неділю.

Квитки на «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP» можна буде придбати на стадіоні «Мототрек». Ціна для дорослих на дводенний квиток – 100 гривень, для дітей – 50 гривень. У перший день можна буде придбати тільки квиток на два дні, а ось у неділю вболівальники матимуть змогу придбати квиток на останній день змагань за 50 гривень.



“Гаряче літо” на сторінках нового рівненського журналу “LIGHT”








На правах реклами